Program, mutfak bilgisi olsun olmasın başlangıç seviyesindeki herkese kısa sürede temel mutfak teknikleri kazandırmayı ve becerileri artırmayı amaçlamaktadır.
• Bıçaklar hakkında genel bilgi, çeşitleri, bakımı ve güvenliği • Sebze ve meyveler üzerinde kesme uygulamaları • Tavuğu kemiğinden ayırma, balık filetolama, bonfile porsiyonlama • Izgara, fırınlama, kızartma, soteleme gibi pişirme yöntemleri, tava sosları ile çalışmalar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...