Yaz Boyu Fit ve Sağlıklı Kalmanız için Size Özel Yaz Kampanyası

Tarihler: 05 Haziran 2009 Cuma ~ 30 Ağustos 2009 Pazar Haziran-Temmuz-Ağustos

Yer: Elite World İstanbul Hotel

Nereden Alınır: fitlife@eliteworldhotel.com.tr

Adres: Şehitmuhtar Cad. No:42 Taksim 34437 Istanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 313 83 28

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2009 ~ Ağu 30, 2009
YAZ BOYU FİT VE SAĞLIKLI KALMANIZ İÇİN SİZE ÖZEL YAZ KAMPANYASI
Dört gözle gelmesini beklediğimiz yaz için hazır mısınız? Elite World İstanbul Hotel- Fitlife Spa&Healt Center, yaz boyu fit ve sağlıklı kalmanız için size özel seçenekli yaz kampanyasını sunuyor.

Şehrin merkezinde seçkin bir ortamda zindelik kazanabileceğiniz ve rahatlayabileceğiniz bu güzel ortamda Haziran-Temmuz-Ağustos aylarını kapsayan 3 aylık üyelik için %50’ye varan indirimler sizleri bekliyor.

Ayrıca yaz ayları süresince 1 yıllık üyelik kayıtlarına da 2 ay ücretsiz hediye imkanı sunuyoruz.
Bu cazip paketi ister ailenize, isterseniz çocuğunuza karne hediyesi olarak verebilir, ister hafta içi sabah veya iş çıkışı, ister hafta sonu kendinizi baştan aşağıya yenileyebilirsiniz.

Fitlife Spa&Healt Center tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde dizayn edilmiş ve şehrin sıkıntı ve stresinden uzaklaşabiliceğiniz farklı bir dünya sunuyor.
Yaz boyu fit ve sağlıklı kalmak isteyenler için fitness cardio alanında Fitness eğitmeni tarafından kişiye özel hazırlanan programlarla bilinçli bir şekilde spor yapma şansına sahip olacaksınız. Havuz sonrası havuz manzaralı saunada bütün toksinlerinizi atacak ve mozaik taşlarla kaplı buhar odasında bütün yorgunluğunuzdan kurtulacaksınız.

Ayrıca Türk hamamında kese ve köpük içeren masaj paketleri, tercihe göre aromaterapi, swedish, bali, selülit , bölgesel ve 90 dakikalık eşsiz sultan masajları ile kendinizi şımartabilirsiz.

Yaz Kampanyamız hakkında detaylı bilgi için: 0212 313 83 28
fitlife@eliteworldhotel.com.tr
Elite World Hotel “Ayrıcalıklar Dünyası”…


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT