Yeliz Rüzgar ile Heal Belgesel

Tarihler: 13 Mayıs 2018 Pazar ~ 13 Mayıs 2018 Pazar 13 Mayıs 2018 17:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 42.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2018 ~ May 13, 2018
Her geçen gün iyileşmeye ve gençleşmeye var mısın?

Düşüncelerimizin, inançlarımızın ve duygularımızın sağlığımızın üzerinde büyük bir etkisi var. Hatta iyileşebilme yetimiz bilincimizin gücünden geliyor. Bilimsel son bulgular bizi eski tip kısıtlayıcı inanç sistemlerinin zincirlerinden özgürleştiriyor.

Holistik Yaşam Danışmanı Yeliz Rüzgar ile "HEAL" belgesel gösterimini takiben gerçekleştireceğimiz, soru & cevap paneline davetlisiniz.

Yeliz Rüzgar, belgeseldeki tüm doktor, bilim adamı, şifacı ve ruhsal liderler ile USA'da ortak çalışmalara katılmıştır.

- Dr. Bruce Lipton ile Meta Health University Hawaii konferansında birlikte sahne almış, holistik şifa üzerine paylaşımlarda bulunmuştur.
- Dr. Michael Beckwith'in Agape isimli ruhsal merkezinde 5 yıl boyunca "The Secret" filminin liderleri, Louis Hay ve tanınmış daha bir çok isimle beraber çalışmalar yapmıştır.
- Marianne Williamson'ın Brentwood ile ortak projelerde yer almıştır.
- Dr. Deepak Chopra'nın Carlsbud' daki merkezinde "Journey into Healing" eğitimin tamamlamış, ardından gönüllü çalışmalarda rahmetli Dr. Simon ve oğlu Max'e destek vermiştir.
- Gregg Braden, 2008 yılında Yeliz Rüzgar'ın da organizasyon komitesinde bulunduğu "Heal Breast Cancer" galasında konuşmacı olmuş ve kitaplarını imzalamıştır.

NOT: Belgeselin dili ingilizcedir.

- Belgeselin dili ingilizcedir.- Etkinlik minimum 10 kişi ile gerçekleştirilecektir.- Etkinlik 17:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT