Yeni Yıl Keki "Chocolate Buche De Noel" Yapımı Atölyesi, Le Cordon Bleu İstanbul'da gerçekleşecek.
Uluslararası Le Cordon Bleu şeflerinden yılbaşı akşamınıza sıcacık bir lezzet katacak geleneksel Fransız yılbaşı pastası “Chocolate Bûche de Noël” ile misafirlerinizi etkileyin.
Ağaç gövdesi görünümündeki çikolatalı “Genoise” kek ve tereyağı kremasının birleşimiyle yapılan bu dekoratif ve leziz kek spiral görünümü ile yılbaşı davetinize zarif bir şıklık getirecek.
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
*Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.
10:30 – 17:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.