Zayıfla, Diril, Canlan

Tarihler: 30 Mart 2021 Salı ~ 30 Mart 2021 Salı 30 Mart 2021 11:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Genel Giriş - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2021 ~ Mar 30, 2021
Zayıfla, Diril, Canlan eğitimi ile sizlerle beraber 1 saat boyunca kadim nefes tekniklerinin metabolizma hızlandıran, zayıflamaya ve diyet programlarına destek veren pratikleriyle buluşuyoruz.

NELER ÖĞRENECEĞİM?
Yiyeceklerle Bağ Kesme NLP Egzersizi
Metabolizma Hızlandıran
Karın ve Bel Çevresinde İncelme Sağlayan
Toksinleri Atmaya Yardımcı
Zihin ve Bedende Canlanma Sağlayan, 
Motivasyonu ve İç Enerjiyi Yükselten
İç Organlara Masaj Yapan 
Yemek Yeme Dürtüsünü Yatıştıran, Sakinleştiren,
Farkındalığı yükselten kadim nefes teknikleri ile tanışıyoruz.

NE İŞE YARAR?
İç enerjini yükseltir
Depresif hali dağıtır
Metabolizmayı hızlandırır
Yeme isteğini azaltır
Bel çevresinde incelme sağlar
Karın kaslarını toplar, kuvvetlendirir
Diyete destek olur, zayıflamana yardımcı olur

Kilo vermek sadece yağ yakmakla ilgili bir sorun değil… Kişinin kendine dair inancı, kilo vermeye dair düşünceleri, bedensel farkındalığı ve bütünlüğüne dair algısı da çok önemli. Zayıfla, Canlan, Diril programı ile yiyeceklerle vedalaşmada bize yardımcı NLP egzersizlerini, kadim nefes tekniklerinden destek alarak metabolizmamızı ateşleyen, detoks etkisi yapan, atıştırma isteğini yatıştıran nefes teknikleri ile buluşuyoruz. 

KAPALABATTİ NEFES TEKNİĞİ
Yaşamı destekleyici nefes olarak tanımlanır.
Metabolizmayı canlandırır.
Bağırsakları çalıştırır.
Anksiyete ve depresyona iyi gelir.
Kişiyi dinçleştirir, zindeleştirir.
Sinir ve sindirim sistemini dengeler.
Toksinlerden arındırır, cildi güzelleştirir.
Spor / fiziksel aktivite sonrası salgılanan endorfin salgılanmasını sağlar; kişiye neşe, mutluluk, dinçlik hissi verir.
Yumurtalık tümörlerine, prostat büyümesine, yağlı karaciğere ve diyaframa iyi gelir.
Yüksek kolesterolü dengeler.
Öksürüğe iyi gelir.
Alyuvarları çoğaltır, kemik iliğine yaşam enerjisi taşır.
Olumsuz duygu ve düşünceleri sakinleştirir.

MAHABANDHA TEKNİĞİ - 3 Kilit Sistemi
Güçlü vakümlerle iç organlara masaj yapar, 
Bağırsakları çalıştırır.
Tüm endokrin (hormon salgılama) sistemini düzenler.
Tiroit ve timusu uyarır.
Fıtık oluşumlarını rahatlatır.
Selvikal Displazi yani rahim ağzı kanseri sebebi olan anormal hücre değişimlerini şifalandırır.   Kalp ve çevresinde kroner damarlarda anjiyoplasti etkisi yapar, kroner damarlardaki tıkanıklıkları açar.
Prostat antijenini uyarır, prostat bezlerine masaj yapar. Erken boşalma sorunlarının giderilmesine destek olur. İyi huylu prostat büyümesini engeller. Kadınlarda, orgazm olmama sorununu giderir, 

DÖNÜŞÜMLÜ BURUN NEFESİ (NADİ SHODHANA)

Yemek yeme krizini yatıştırır.
Farkındalığı yükseltir. 
Sinirleri yatıştırır, sakinleştirir, stres yönetimi için en uygun egzersizlerden biridir.
Kin, öfke, nefret, acı, korku gibi güçlü duyguların sakinleşmesine ve bu duygulara dair enerjinin bedenden atılmasını sağlar.
Astım hastaları için şifadır.
Öksürüğe iyi gelir.
Genel olarak bu teknik yükselen dürtüleri sakinleştiren bir etkiye sahiptir. Beynin iki lobunu sıralı aktif ederek beynin bütününde uyum ahenk yaratılmasını destekler. 

"Burada öğreneceğimiz nefes tekniklerinin hedefi kişinin beden sağlığını beslemek. Can dediğimiz varlık zihin, beden ve duygusal alanların bir bütünü. 

Deneyimleyerek öğreneceğimiz nefeslerin her biri tam da bu sebeple bütünsel şifamıza iyi gelecek bir teknikler. Tüm iç organlarımız masajlanıyor, toksinleri atması sağlanıyor; ikinci ya da birinci beyin olarak tıp tarafından da kabul edilen bağırsakların temizliği, sağlığı için çok kuvvetli bir teknikler. Kişinin organları ile bağ kurmasını, introsepsiyon algısını, farkındalığını güçlendirmeye yarayan nefesler. Öğrendiğimiz nefes tekniklerini günlük rutinimizin içine almak; iç enerjimizi yükseltir, agi ateşini körükler, sindirim sistemini aktive eder, tüm iç organlarına masaj yapar, toksinleri atmamıza yardımcı olur, stresi azaltır, ruh sağlığımızın iyileşmesine ve bir bütün olarak daha dengeli hissetmenize yardımcı olur. Özellikle agiyi yükselttiği için metabolizmanızı hızlandırarak diyet yapanların programlarına destek olur."

* Eğitim süresi 1 saattir.* Oturumlar için ilgili link, şifre ve diğer detay ve yönergelerin size ulaştırılabilmesi için linkteki formun mutlaka doldurulması gerekmektedir. * Linkimiz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2M_MQNhGlAfprT4Ptodzx7AvWCSDf42FcDvUrz-oZCBwKfg/viewform* Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-posta ve cep telefonu numaranızı etkinlik açıklamalarında bulunan linke tıklayarak açılacak forma kaydedip göndermenizi rica ederiz.* Etkinlik, online - canlı olarak Rego Now Akademi ve eş zamanlı Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.* Detaylı bilgi için : https://regonow.co/* Yayınları bilgisayar, tablet ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.* Satınalma gerçekleştiğinde digital biletinizle ile beraber telegram özel grubuna giriş linki size ulaşacaktır. Bunun için IOS ve android cihanızdan telegram uygulamasını indirmenizi ve sizinle paylaşılan linki tıklayarak her akşam ers linkinin size ulaştırıldığı gruba girmenizi istiyoruz.* Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır.* Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT