A Passage to Bollywood

A Passage to Bollywood

Tarihler: 11 Ağustos 2023 Cuma ~ 11 Ağustos 2023 Cuma 21:30

Yer: Bodrum Kalesi

Adres: Liman Mevkii Bodrum Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2023 ~ Ağu 11, 2023

Navdhara India Dance Theatre tarafından sahnelenen, rengârenk ve gösterişli kostümleri, ritmik dansları, nağmeli müzikleriyle otantik Hint kültürünü sahnelere taşıyan A Passage to Bollywood, koreograf Ashley Lobo'nun liderliğinde, 20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında 11 Ağustos’ta Bodrum Kalesi’nde sahnede olacak.

Navdhara India Dance Theatre’ın, hem klasik hem de yeni Bollywood şarkıları eşliğinde, dram, aksiyon, romantizm ve dansı içinde barındıran bu özel gösterisi, her şeyiyle tam bir Bollywood geçidi!

Gösteri Mumbai'ye hareket edip hayalini takip eden genç bir köy çocuğunun Mumbai'deki yolculuğunu ve rüyalarındaki kadınla zamanla kurduğu ilişkiyi anlatıyor. Klasik bir Bollywood sevgi ve dostluk hikayesinden yola çıkan gösteri, geleneksel Hint gelenekleri ve enerjik dans figürleri ile tasvir edilen Hindistan'ın gerçek canlılığını ve büyüsünü hayata geçiriyor.

Şu ana kadar İsrail, Türkiye, Bahreyn, Güney Afrika, Kanada, Tayvan, Meksika, Çin, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri gibi dünyanın birçok ülkesinde gösteriler sergileyen ve yüzlerce uluslararası performans sergileyerek ayakta alkışlanan grup Hindistan dışında en çok turneye çıkan gösterilerden biri olma özelliği de taşıyor.

Batı dansının fiziksel metodolojileri ile Hindistan'ın manevi felsefelerini ve dansını birleştiren yenilikçi dans topluluğu Navdhara India Dance Theatre, gösterilerinde basitlik ve iletişime odaklanıyor. Evrensel beden dilinin gücüne inanan topluluğun bütün dansçıları son derece hakim oldukları Batılı dans tekniğini, yoga, meditasyon hareketleri ve Hint klasik ve halk dansları gibi yerli değerlerle birleştirilerek benzersiz bir karışım oluşturuyorlar.

Navdhara India Dance Theatre muhteşem gösterileri “A Passage To Bollywood” ile 20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında 11 Ağustos’ta Bodrum Kalesi’nde izleyici ile buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT