Woman By Aaron Vivancos

Woman By Aaron Vivancos

Tarihler: 13 Ağustos 2023 Pazar ~ 13 Ağustos 2023 Pazar 21:30

Yer: Bodrum Kalesi

Ücret: 1. Kategori - ₺700,00 2. Kategori - ₺400,00

Nereden Alınır: https://biletinial.com/

Adres: Liman Mevkii Bodrum Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2023 ~ Ağu 13, 2023

Los Vivancos’un efsane dansçısı Aaron Vivancos’un prodüktör, koreograf, besteci ve artistik direktör olarak imzazını taşıyan ilk gösterisi “WOMAN” 13 Ağustos’ta 20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında Bodrum Kalesi’nde Türkiye’de ilk kez izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kadınların tarihsel gücünün ana motif olarak kullanıldığı, bir sembol ve kültürel bir öge olarak “kadınlık” ikonografisinden yola çıkan WOMAN, dans ile birlikte teatral, görsel-işitsel bir ifadenin hayat bulduğu ve disiplinlerarası bir yaklaşımla aktarıldığı eşsiz bir gösteri.

Aarón Vivancos'un kardeşi ve Los Vivancos üyelerinden Elías Vivancos ile birlikte yarattığı cesur koreografi dansın ve özellikle avangard flamenkonun eşsiz bir birleşimi olarak tanımlanıyor.

Dramaturjisini Pilar G. Almansa, Işık tasarımını UEFA Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere birçok etkinliğin atmosferinden sorumlu olan Jorge Elbal ve besteci ve aranjör olarak Gonzalo G. Santos’un yer aldığı WOMAN’ın müziklerini Budapeşte Senfoni Orkestrası seslendiriyor.

Kostüm tasarımlarının Flamenko modasını özel ve zarif tasarımlarla sunan Alvarno tarafından yapıldığı gösteri, binlerce kadının hayatları boyunca yaşadıkları gerçek durumların bir yansımasını sunuyor ve şefkat, cesaret, güç, sevgi, umut, neşe gibi değişmez değerlerini vurguluyor.

Şu ana kadar İspanya, Meksika ve 3 hafta boyunca Barcelona’da kapalı gişe sergilenen “WOMAN” Türkiye prömiyerini 13 Ağustos’ta 20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nde gerçekleştirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT