Astroloji Haritanız ve Duygusal Kimliğiniz

Astroloji Haritanız ve Duygusal Kimliğiniz

Tarihler: 04 Aralık 2020 Cuma ~ 04 Aralık 2020 Cuma 04 Aralık 17:00 - 04 Aralık 18:00

Yer: Zoom

Ücret: Ücretli Etkinlik - 55 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2020 ~ Ara 4, 2020

ZEYNEP DENİZ-Karma Astroloji Danışmanı, Nefes Terapisti, Moda Tasarımcısı

1973 Mersin doğumluyum. Tarsus Amerikan Lisesini bitirdikten sonra Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik bölümüne devam ettim. 1995 yılında da 10 yaşından beri hayalim olan moda tasarımı serüvenim için İtalya, Floransa'ya taşındım. Floransa'da rüya gibi bir sene ve zehir gibi bir eğitimle geçen sürenin ardından Amerika'ya New York'a eğitimimin devamı için gittim.

Astroloji sevdam o zaman başladı. New York'dan aldığım kitaplarla derinlemesine daldığım astroloji dünyasına olan ilgim okudukça arttı. New York'daki moda eğitimimi birincilikle tamamladıktan sonra bir süre orada çalışıp Amsterdam'a taşındım. Amsterdam'da da macera dolu bir hayatım oldu.

Moda tasarımının yanına dans eklendi. Latin ve Brezilya danslarıyla tanışıp kısa sürede show grubuna alındım ve eğitmen oldum. Astroloji sevdam hep devam etti. Kitaplar, internet, derken öyle çok okuyup bilgi biriktirmişim ki.. bir yandan da oradaki arkadaşlarım vesilesiyle uzak doğu felsefeleriyle tanıştım.

Toplamda 10 sene süren yurtdışı deneyimimi 2004 yazında Istanbul'a dönüş yaparak noktaladım. Bir süre sonra astroloji ve felsefe bilgilerimi şifacılıkla birleştirdim. Reiki, bioenerji, altın üçgen gibi çeşitli şifa tekniklerini öğrendim. 2010 yılında da transformal nefes ile tanışıp eğitimini aldım. O zamandan beri nefes ve şifa çalışmaları yapıyorum.

Aynı zamanda da tasarım eğitmeni olarak bilgi ve tecrübelerimi yeni nesillere aktarıyorum. Astroloji, hayatımın tüm alanlarında benim için çok güzel bir rehber. Hem kendimi tanımak, hem öğrencilerimi anlamak, nefes ve şifa danışanlarıma en verimli şekilde nasıl yardımcı olabileceğimi keşfetmek için astroloji hayatımın her alanında yoluma ışık tutan bir rehber.

Wellbeing Academy Türkiye eğitmenidir.

Duygusal kimliğimizi tanımak – Yıldız haritasına göre ilişkiler

Kendini tanımak, yaşadığımız sürece devam eden hiç bitmeyen bir serüven. Yaşadığımız hayat yolculuğunda kendimizi ne kadar iyi tanırsak, hayatın bize getirdikleri karşısında o kadar donanımlı ve sağlam duruşlu oluruz. Astroloji, kendimizi iyi tanıyabilmemiz için harika bir rehber.

Elbette hepimizin haritası parmak izimiz gibi, eşsiz ve bir bütün. Duygusal olarak kendimizi tanıyıp anlamak için ilk olarak astroloji haritalarımızdaki ay burcumuza bakabiliriz. Doğum anımızda ay ın bulunduğu burç ve yerleştiği ev bize duygusal kimliğimiz hakkında çok fazla ipucu verebilir.

Bu eğitimde ay burçlarını konuşacağız.

Eğitimden önce tüm katılımcıların doğum tarihleri ve saatlerini öğrenip astro.com sitesinden doğum haritalarını ve özellikle ay burçlarını bulmalarını rica ediyorum. Hem kendinizin hem de sevdiklerinizin ay burçlarını öğrenmek, yakınlarınızı daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

BİLETLER:

1 - Ücretli Etkinlik - 55 TRY
Ücretli Biletleme Sekmesi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT