ÇALIŞMA PSİKOLOJİSİ: Z Kuşağı İle Nasıl Çalışılır?

ÇALIŞMA PSİKOLOJİSİ: Z Kuşağı İle Nasıl Çalışılır?

Tarihler: 13 Mart 2021 Cumartesi ~ 13 Mart 2021 Cumartesi 13 Mart 15:00 - 13 Mart 17:00

Yer: ZOOM

Ücret: genel giris - 205 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2021 ~ Mar 13, 2021

Teknoloji son 30 yılda hızla gelişirken, aynı hızla, yetişme ve yaşama biçimlerini belirliyor ve hayatların akışını derinden etkiliyor. Bu hız, günümüzde, jenerasyonlar arasında daha önce hiç görülmemiş büyüklükte anlayış ve iletişim farkları yaratıyor. Kuşak çatışmasından tarihin her döneminde bahsetmek mümkün, ancak artık çatışma dahi yok, çünkü onun için bile aynı dili konuşabilmek gerekiyor!

Peki, günümüzde şirketler bu kuşaklara emanetken işler nasıl yürüyecek? Milenyallerin yönetici pozisyonlarına geçtiği, Z kuşağının da artık şirketleri doldurduğu bu dönemde, bu ekipler nasıl verimli çalışacak? Z kuşağı ne istiyor, nasıl yönetiliyor, nasıl motive oluyor? 'Zenyaller' kim? Milenyaller arayı nasıl bulacaklar? Bütün bu soruların cevaplarını merak edenler için oluşturduğum bu eğitimde, hem bilimsel çalışmaların pratik anlamlarını, hem de çeşitli yönetim stratejileri bulacaksınız. Z kuşağı ve Milenyallerin kendileri, ve onlarla çalışan diğer kuşakların aynı derecede faydalanabileceği bir buluşma olacak. Anlaşılmak kadar anlamaya da yatırım yapmamız gereken bu dünyada, neden daha iyi geçinebilmek ve daha verimli çalışabilmek için siz de bir adım atmayasınız? 

BİLETLER:

1 - genel giris - 205 TRY
bilet alan herkes

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT