DR. MELTEM YAVUZ İLE 8 HAFTALIK MINDFULNESS TEMELLİ STRES AZALTMA (MBSR) PROGRAMI

DR. MELTEM YAVUZ İLE 8 HAFTALIK MINDFULNESS TEMELLİ STRES AZALTMA (MBSR) PROGRAMI

Tarihler: 27 Ocak 2021 Çarşamba ~ 21 Nisan 2021 Çarşamba 27 Ocak 19:30 - 21 Nisan 19:00

Yer: Zoom

Ücret: Geç Kayıt - 1855 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2021 ~ Nis 21, 2021

MBSR Programı Nedir?

1979 yılında Dr. Jon Kabat-Zinn  tarafından  The University of Massachusetts 'de geliştirilen, bireyin sağlık, şefkat, nezaket ve iyilik halini geliştiren, yargılarını ve hırslarını fark etmesine olanak tanıyan, hoşa giden veya gitmeyen anlarda yaşadıklarına verdiği tepkilere bilinçli olarak dikkat etmesini sağlayan, etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış bir grup programıdır.   

Programa katılım için bir ön koşul bulunmamakla birlikte, hayatına mindfulness pratiklerini dahil etmek isteyen, zihnindeki sınırlarının ötesinde bakış açısını genişletebilmeyi dileyen, kendine ve çevresine karşı daha nazik ve şefkatli davranmayı arzu eden, stresli, acı veren veya başka zorlayıcı durum ve duygularla ustaca kalabilmeyi öğrenmek isteyen herkes için uygundur.

Bilimsel saygınlığı yüksek olan akademik dergilerde yayınlanan makale bulgularına göre MBSR programına katılanların stres, anksiyete, depresyon, uyku bozuklukları, kronik ağrı, tansiyon gibi rahatsızlıklarına bağlı semptomlarda iyileşme görülmektedir. Ancak yine de MBSR'ı, başlı başına bir tedavi veya terapi yöntemi olarak kabul etmek yanlış olacaktır. Bilimsel bulgulara göre MBSR programı kaygı ve stresin yönetilmesi, odaklanma ve yaratıcılığın artması, tepkilerin düzenlenmesi,  zorlayıcı duygu ve durumlarla baş edilmesi konularında fayda sağlamaktadır. 

Katılım Belgesi

* 8 haftalık programı tamamlayan katılımcılara uluslararası standartlara uygun MBSR Programı katılım belgesi verilecektir.  

* Mindfulness Koçluğu, Mindfulness Eğitmenliği ve EAMBA akreditasyonlu Mindfulness Temelli Stres Azaltma (MBSR) Programı Eğitici Eğitmenliği Programı'na devam etmek isteyen katılımcılar, ilgili katılım belgesi ile ileriki eğitimlere katılım için gerekli olan ön koşulu yerine getirmiş olurlar. 

8+2 Program İçeriği

BİLETLER:

1 - Geç Kayıt - 1855 TRY
22 Ocak 2021 sonrası bilet alımı yapıldığında bu kategoride fiyat uygulanır.

2 - Biletino Fırsat Bileti - 1392.5 TRY
Erken kayıt döneminde bilet satın alan ilk 10 kişi için bu kategoride fiyat uygulanır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT