GARÂBET

GARÂBET

Tarihler: 30 Mayıs 2021 Pazar ~ 31 Mayıs 2021 Pazartesi 30 Mayıs 20:00 - 31 Mayıs 23:00

Yer: Telegram Grup

Ücret: Online Tiyatro - 22 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2021 ~ May 31, 2021

"3 hafta sonra dönmek üzere diye yurt odamın kapısını çekeli tam 1 yıl olmuştu. Aile evi… Uzaklaşınca özlediğin ama içinde bulununca kaçacak delik aradığın iki oda bir salon. 2 günlük yalvarışın sonunda babamdan izin alabilmiştim. Tek derdim biraz uzaklaşmaktı ve bunu benimle birlikte yapacak arkadaşlara sahip olduğum için çok mutluydum. Başımıza geleceklerden habersiz, tatlı bir tatil planlamaya koyulduk."

Garâbet, online bir tiyatro oyunudur. Telefon numaranız etkinliğe katılan diğer seyircilere gizli olmak kaydı ile alınır ve mesaj yazma yetkiniz olmayan 2 adet telegram grubuna eklenir. Birinci grup, olayın döndüğü gruptur; ikinci grup ise, kızların birinci gruptan ayrı olarak olayları değerlendirdiği ve dedikodusunu yaptığı gruptur. Oyun 2 gün sürecektir. Bu süreçte bir grup arkadaşın yol macerasına tanık olup, paylaşılan video, ses kaydı ve fotoğraflardan yaşadıkları duygu ve durumları takip edebileceksiniz. İsterseniz anlık, isterseniz biriktirip takip edebileceğiniz bu oyunda evden bıkmış kaçmak isteyen bir kızdan ağıtlar, laz bir aşıktan yakarışlar dinleyeceksiniz. Yol arkadaşımız olmanızdan mutluluk duyarız..

Yazan: Beyza Korkmaz

Yöneten: Beyza Korkmaz,Filiz Buse Akdoğan

Sosyal Medya Sorumlusu: Erkan Bolat

Oyuncular:

Beyza Korkmaz

Filiz Buse Akdoğan

Türkü Yağmur Yetişir

Buket Çakıcıer 

Yasin Akarsu

Mustafa Talha Arslan

Serhat Volkaner

Çağatay Çelik

BİLETLER:

1 - Online Tiyatro - 22 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT