MAGNET TALKS: Sanat ve Metalaşma (2. Oturum)

MAGNET TALKS: Sanat ve Metalaşma (2. Oturum)

Tarihler: 13 Şubat 2021 Cumartesi ~ 13 Şubat 2021 Cumartesi 13 Şubat 16:00 - 13 Şubat 17:30

Yer: Zoom

Ücret: Biletino Fırsat Bileti - 125 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2021 ~ Şub 13, 2021

Sanat ve Metalaşma (2. oturum)

Eğitmen: Dr. Öğr. Üyesi Fırat Arapoğlu

13 Şubat 2021 Cumartesi, 16:00 - 17:30


Sanat ve elitizm. Sanat her zaman seçkinlerin ve güçlülerin himayesinde olmuştu. Bir zamanlar kralların, imparatorların ve papaların pozisyonu, sonraları Charles Saatchi, Nicholas Serota ve zengin şirketlere geçmiştir. Bu oturum, sanat ve kültür endüstrisi ilişkisini yBA grubunu merkeze alarak incelemektedir.


Atölye online olarak zoom.us üzerinden gerçekleşecektir.
Etkinlik günü katılım linki iletişim bilgilerinize iletilecektir.


Dr. Öğr. Üyesi Fırat Arapoğlu
Fırat Arapoğlu Altınbaş Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi; AICA Türkiye 2017-2018 Dönem Başkanı. Sanat Tarihçisi/eleştirmen ve küratör Fırat Arapoğlu, ''Beden& Mekân'', ''Kimlikler Lütfen!'', ''Halk için Halka Rağmen!'', ''Boğucu Kültür (Jean Dubuffet’ye Göndermeyle)'', Öteki Bedenler'' ''Re-De/Jenerasyon'', ''Berlin und İstanbul: Tell Me'', ''Demokrasi ve Çatışma'', ''Müze İçinde Bir Müze'', ''Gidebileceğimiz Bir 'Yer Biliyorum'', ''Homo Homini Lupus Ya da Yarın Unutmak'', ''Mesafe ve Temas'', ''Kesişen Eksenler'' ve ''Marx 2.0'' başlıklı sergilerin küratörlüğünü ve eşküratörlüğünü ve 3. Uluslararası Çanakkale Bienali’nin ve 3. Ve 4. Uluslararası Mardin Bienali’nin eş-küratörlüğünü üstlendi. Gençsanat, ICE, Artam, Eleştirel Kültür, İstanbul Art News, Rh+, Art Unlimited, Flash Art gibi ulusal ve uluslararası sanat dergilerinde, Birgün, Cumhuriyet ve Sol gazetesinde ve sergi kataloglarında makaleleri yayınlandı. Ulusal ve uluslararası sempozyumlara bildiriler yazan Arapoğlu İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

BİLETLER:

1 - Biletino Fırsat Bileti - 125 TRY

2 - Normal Bilet - 155 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT