Murat Yankı ile Antalya Arkeoloji Müzesi (Online Gezi)

Murat Yankı ile Antalya Arkeoloji Müzesi (Online Gezi)

Tarihler: 01 Nisan 2021 Perşembe ~ 01 Nisan 2021 Perşembe 01 Nisan 20:30 - 01 Nisan 22:00

Yer: Zoom

Ücret: Online Gezi - 105 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2021 ~ Nis 1, 2021

1988’de “Avrupa Konseyi Yılın Müzesi” ödülünü alan,  Antalya sınırlarında yaşamış üç önemli Akdeniz antik uygarlığı Likya”, “Pamfilya” ve “Pisidya”ya adanan Antalya Müzesi'ni online gezmeye ne dersiniz?

Murat Yankı Kimdir?

Murat Yankı 1964 yılında Elazığ'da doğdu. Eğitimini İstanbul' da Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladı. 1985 yılında İngilizce ve Fransızca dillerinden lisanslı profesyonel tercüman rehber oldu. 1995 yılında Japonca dilinde de rehberlik yapmaya başladı.

2004 yılında İtalyanca öğrenerek İtalya'da şarap konusunda eğitim gördü. Aynı yıl enoturizm (şarap turizmi) konusunda çalışmalara başladı ve gerek yurt içi ve gerekse yurt dışında birçok şarap temalı tura rehberlik yapmıştır.

2008 yılı Nisan ayında Londra Merkezli WSET (Wine and Spirit Education Trust) adlı dünyanın en büyük şarap eğitim kurumunun İngilizce olarak düzenlediği eğitimi başarıyla tamamlayarak Intermediate Certificate, aynı yılın Haziran ayında ise yine aynı kurumdan  Advanced Certificate' i bulunmaktadır. Murat Yankı ayrıca Brighton Plumpton College Bağcılık Sertifikası sahibidir.

Italya’da, Piemonte bölgesinde Torino’da şarapçılık öğrenim, görmüş olan Murat Yankı ayrıca AIS (İtalyan Sommelierler Birliği) in altın diplomasına sahiptir ve aynı birliğin Türkiye’deki üyesidir

2010 yılında Kapadokya Meslek Yüksekokulu Şarap Üretim Teknolojisi Bölümünde Dünya Şarapçılığı, Yemek Şarap uyumu dersleri vermiştir.  2009  Murat Yankı halen çeşitli üniversiteler ve kuruluşlarda uygarlık tarihi, dinler tarihi ve yeme içme tarihi konusunda dersler konferanslar vermektedir.

Murat Yankı’nın bir kitabı ve çok sayıda yayınlanmış makalesi bulunmaktadır.

BİLETLER:

1 - Online Gezi - 105 TRY
Zoom üzerinden bir müzeyi sanal keşfetmek

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT