Öykü Atölyesi

Öykü Atölyesi

Tarihler: 07 Şubat 2022 Pazartesi ~ 28 Mart 2022 Pazartesi 07 Şubat 20:00 - 28 Mart 22:00

Yer: Zoom

Ücret: Katılım Bedeli - 1255 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2022 ~ Mar 28, 2022

Öykü Atölyesi

Öyküyü öykü yapan şey nedir? Neden bazı öyküler bizi yerimize çakarken bazıları ağzımızda kötü bir tat bırakır? Öykü atölyesinde bu sorulara cevaplar veriyor, öykü hakkında kazanılan farkındalıklarla, yepyeni öyküler yazıyoruz. 

Program

12 Haftada tamamlanır.

Her oturum 2 saat sürer. 

Pazartesi geceleri, 20.00-22.00 saatleri arasında online olarak gerçekleşir. 

Kazanımlar

Editör ve yazar koçu Serda Kranda Kapucuoğlu’nun yürüttüğü atölye süresince her katılımcının 8’er öykü yazması hedeflenir. Her bir öykü editoryal değerlendirmeden geçer ve yazara geri bildirim verilir. Yazar, öykülerini geliştirmek ya da berraklaştırmakla ilgili rehberlik alır. Program ile öykü yazarlığında ilerleyen katılımcı, öykü dosyasının nasıl hazırlanacağını, kendi kendinin editörü olmayı ve yayın süreçlerini öğrenir. 

Serda Kranda Kapucuoğlu – Editör ve Yazar Koçu


2001 yılından itibaren yayıncılık sektöründe birçok farklı alanda deneyim sahibi olan Serda Kranda okumanın ve yazmanın bir zümre işi olmadığına inanır. Emeğe, çabaya, bir daha bir daha denemeye ve lüzumlu hallerde bırakmanın gücüne inanır. Yüzlerce kişiyle gerçekleştirdiği birebir, grup ve kurumsal atölyelerde pek çok kez şahit
olduğu gibi insanın içindeki potansiyel herkese eşit dağıtılmıştır ancak sadece bazıları o potansiyeli canlandırabilmiştir. Anlatıcısı ve dinleyicisiyle Bi’Oda’yı, potansiyel körükleyen ve bu açığa çıkanları deneyimlemeye teşvik eden bir yer olarak kurguladı.

Cesarete pek inanmıyor… Yapmaya ve gereğini yapmaya yapmaya inanıyor. Belki de cesaret de böyle bir şeydir, ayırt edemiyor.

Mümkün Dergi Kurucu ortağı, Onedio/yazio yazarı, birçok çok satan kitapla birbirinden tatlı yazarların kişisel editörü. 360 derece editörlük yapar. Mesleğine aşıktır. Okur yazar atölyeleri düzenler, kitaplara olduğu kadar yazarlara, yazarlar kadar da yazmaya çalışanlara bayılır.

Çünkü anlatmanın, hak olduğuna inanır.

BİLETLER:

1 - Katılım Bedeli - 1255 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT