Sahilkamp İstanbul Yaz Kampı

Sahilkamp İstanbul Yaz Kampı

Tarihler: 15 Haziran 2021 Salı ~ 16 Haziran 2021 Çarşamba 15 Haziran 13:00 - 16 Haziran 12:00

Yer: sahil kamp istanbul

Ücret: Tiny House Konaklamalı Çift Kişilik Bilet - 1165 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2021 ~ Haz 16, 2021

Sahilkamp İstanbul 2021 Yaz Kampı Başlıyor!

İstanbul’un Şile İlçesinde bulunan "Sahil Kamp İstanbul" 35 hektar orman arazisi üzerine kurulmuş olan, denize sıfır çadır, bungalov, karavan, spor, vb aktivite ve eğitim tesisidir. Tesisimiz Şileye bağlı Sahilköyü Koca İskele Domali mevkiinde yer almaktadır. Her yıl ortalama 135.000+ misafirimizi ağırladığımız tesisimizde, bu yıl yaz sezonuna güzel bir Yaz Kampı ile başlamak istedik. 15-16 Haziran 2021 tarihinde 2 gün 1 gece olarak dolu dolu eğitici içerikler ve eğlence odaklı bir kamp etkinliği sizleri bekliyor!

Yaz Kampı Ön Bilgilendirme

Alanında uzman kişilerden oluşan etkinlik ekibimiz, kamp etkinliği süresi boyunca tüm soru ve sorunlarınızda sizlere yardımcı olacaktır. Ortak kullanım alanlarında maske ve mesafe kurallarına uymanızı rica ederiz. Kamp alanımıza girişte ateş ölçümü ve HES kodu kontrolleri uygulanacaktır. Yaz Kampı aktiviteleri 15 Haziran 2021'de 14:00'da başlayacak olup, 16 Haziran 2021'de saat: 11:00 itibariye tamamlanacaktır. Tiny House, Koza Bungalov ve Çadır misafirlerimiz için 13:00 ve çıkış saati 12:00'dır. 18 yaş altında katılım kabul edilmemektedir ve tek kişilik bilet satışımız bulunmamaktadır. Tiny House ve Koza Bungalov evlerimiz çift kişiliktir. Çadırlı bilet satın alan katılımcılarımız kendi çadırları ile katılım sağlamaktadır. Çadır için platform tahsis edilmektedir. Çadır kiralama hizmeti almak isteyenler işletmemizi arayarak, etkinlik tarihinden önce çadır kiralama hizmeti alabilirler. Önemli Not: Kronik rahatsızlığı bulunanların Scuba Diving etkinliğine katılmaları uygun değildir. Etkinlik rehberimizin uyarılarını dikkate almanızı rica ederiz. Not: Sahilimizde müsilaj (deniz salyası) yoktur.

Biletler Çift Kişiliktir!

Yaz Kampı Etkinlik Programı

15 Haziran

- 13:00 Alana giriş ve yerleşme hazırlıkları

- 13:45 Grup karşılama

- 14:00 Kamp alanı tanımı ve bilgilendirmesi

- 15:00 Trekking, Doğada Yaşam & Hayatı İdame faaliyeti

   İçerik; Doğa yürüşü ve keşif, barınak kurma, ateş yakma teknikleri, gemicilik bağları, yaralı taşıma, yön bulma & kamp ekipmanları tanıtımı

- 17:00 Scuba Diving (Tüplü Dalış)

   İçerik; Keşif Dalış Eğitimi ve Faaliyetleri sunulacaktır. 

- 19:00 Bisiklet ile Özgürce Keşfet

16 Haziran

- 08:00-10:30 Kahvaltı saati

- 11:00 Airsoft Atışları (Poligonda & Arazide) 1 Şarjör (30 Bbc)

- 12:00 Etkinlik bitişi

Koza Bungalov'da Konaklama

Çadırda kamp yapmaya alışmış ancak farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz, Koza bungalovlar tam sizlere göre. Çadır gibi dizayn edilmiş ahşap bungalovlar rüzgara ve soğuğa karşı oldukça dayanıklıdır. Koza bungalovlar çadırın özgür ruhu ile ev sıcaklığını bir araya getiriyor. Bungalovların içinde rahat bir uyku çekmeniz için her şey düşünüldü. Nevresim ve battaniyeleriniz siz gelmeden hazır bir şekilde sizleri bekliyor. 2 kişilik olarak tasarlanan Koza bungalovlar için giriş saati 13.00, çıkış saati ise 12.00’dir.

Detaylar;

2 kişilik Koza Bungalov evlerinde 3. kişi için ekstra 100₺ ücret alınır.  (0-6 yaş ücretsizdir.) 6-12 yaş için %50 indirimli, Konaklamalara 3 erkek ve üzeri misafir kabul edilmemektedir. Tespiti halinde hizmet sonlandırılır.

Ateş yakmak için resepsiyondan odun satın alabilirsiniz. Tesis içerisinde bulunan büfe,cafe,restoran bölümünden yeme,içme ihtiyaçlarını karşılarken ayrıca mangal kiralayabiliyorsunuz. Konaklama fiyatlarımıza kahvaltı dahildir. Kahvaltı saati 08:00 - 11:30 arasıdır. Resepsiyondan aldığınız ticket ile kahvaltınızı restoran veya büfe bölümünden temin edebilirsiniz.

Tiny House'da Konaklama

Tiny house, doğada tatil isteyen misafirlerimizin için birebirdir. Bu bungalovlarda ev rahatlığını yaşayacaksınız. Küçük evlerin içerisinde ayrı tuvalet ve banyo bulunmaktadır. Karadeniz’e nazır manzarası ile kapalı verandasında  deniz manzarasında keyifli sohbet ederken ,dalga seslerini odanızda hissedeceksiniz; bungalovlar sizlere eşsiz bir geniş ormanların yamacına konumlandırılmış 100 dönümlük  alanda yürüyüş yaparak İstanbul Sahil kampta bulunan dünya mutfağına sahip restoranımızdan sabah, öğle ve akşam yemeklerini deniz manzarası eşliğinde keyifle yerken, fast – food seçenekleri sunan büfemizden yararlanabilirsiniz.

Konaklama fiyatlarımıza kahvaltı dahildir. Kahvaltı saati 08:00 - 11:30 arasıdır. Resepsiyondan aldığınız ticket ile kahvaltınızı restoran veya büfe bölümünden temin edebilirsiniz.

Kendi Çadırınızla Konaklama

Sahil Kampı’n tüm güzelliklerinden faydalanmak ve tüm bunları kendi çadırınız ile yapmak isteyenler için ahşap platformlar üzerine  Kendi çadırınız ile gelmeniz durumunda en fazla 3 erkek konuğumuzu ağırlayabiliyoruz. Çadırlara elektrik verilmiyor. Tesisin resepsiyon bölümünden odun satın alabilirsiniz. Tesisin büfesinden mangal kiralayabilirsiniz. Çadır konaklama biletlerimize kahvaltı dahil değildir. Dilerseniz kafe veya restoranımızdan satın alabilirsiniz.

Bunlara Dikkat!

  • Misafirlerimiz için giriş saati 13.00, çıkış saati ise 12.00'dir.
  • Tesis içerisinde bulunan büfe, cafe, restoran bölümünden yeme,içme ihtiyaçlarını karşılarken ayrıca mangal kiralayabiliyorsunuz.
  • Ateş yakmak için ortak alandan odun satın alabilirsiniz.
  • Konaklamalara 3 erkek ve üzeri misafir kabul edilmemektedir. Tespiti halinde hizmet sonlandırılır.
  • (0-6 yaş ücretsizdir.) 6-12 yaş için %50 indiriminiz var :)

Herhangi bir kısıtlama durumunda etkinlik katılımcılarımız adına

BİLETLER:

1 - Tiny House Konaklamalı Çift Kişilik Bilet - 1165 TRY
Çift kişilik Tiny House konaklama ve tüm etkinlik aktivitelerinden yararlanabileceğiniz bilettir.

2 - Koza Bungalov Konaklamalı Çift Kişilik Bilet - 965 TRY
Çift kişilik Koza Bungalov konaklama ve tüm etkinlik aktivitelerinden yararlanabileceğiniz bilettir.

3 - Çift Kişilik Kendi Çadırınız ile Katılım Bileti - 765 TRY
Kendi çadırınız ile tahsis edilen çadır alanında çift kişi konaklayabileceğiniz ve tüm etkinlik aktivitelerinden yararlanabileceğiniz bilettir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT