Sanat Kritik-Modern Sanat ve Edebiyat

Sanat Kritik-Modern Sanat ve Edebiyat

Tarihler: 11 Mart 2021 Perşembe ~ 01 Nisan 2021 Perşembe 11 Mart 19:00 - 01 Nisan 21:00

Yer: Zoom

Ücret: Sanat Kritik-Modern Sanat ve Edebiyat - 255 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2021 ~ Nis 1, 2021

MODERN SANAT VE EDEBİYAT .

Osman Erden’in yürütücülüğünde online gerçekleştirilecek olan atölye 4 hafta devam edecek ve toplam 8 saat sürecektir. Kontenjan sınırlaması yoktur. Atölye en az 10 kişilik bir grup ile açılacaktır. Atölye, 11 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Perşembe günleri 19:00-21:00 saatlerinde yapılacaktır. Atölye hakkında ayrıntılı bilgi için atolye@sanatkritik.com adresinden bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

Lord Byron, Charles Baudelaire, Emile Zola, Guillane Apollinaire, T.F. Marifetti, Tristan Tzara, Andre Breton ve diğer birçok edebiyatçı modern sanatın gelişimini bazen dolaylı bazen de doğrudan etkilemişlerdir. Bu atölyede edebiyat ve modern sanat arasındaki güçlü ilişkiye değinilecektir. .

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde “Nasyonel Sanatın Alman Sanatına Yansıması” başlıklı yüksek lisans tezini tamamlayan Osman Erden, “Türkiye’de Güncel Sanat Alanını Şekillendiren Unsurlar” teziyle doktorasını aldı. MSGSÜ Sanat Tarihi bölümünde öğretim üyeliğine devam eden Erden, UNESCO’ya bağlı Uluslararası Sanat Eleştirmenleri Derneği (AICA) Türkiye Şubesi’nin 2008-2011 yılları arasında yönetim kurulu üyeliğini, 2011-2014 yılları arasında başkanlığını yaptı.

BİLETLER:

1 - Sanat Kritik-Modern Sanat ve Edebiyat - 255 TRY
Normal Bilet

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT