SPORCU BESLENMESİ: DİYETİSYENLİK VE SAĞLIKLI BESLENME ZİRVESİ / 17-18 Nisan
Online SPORCU BESLENMESİ: Diyetisyenlik ve Sağlık Beslenme Zirvemiz sadece 59 TL bilet fiyatı ile sizlerle!
1 GÜN 5 KONUŞMACI 5 BELGE
Alanında uzman konuşmacılarla hazırlanan bu program diyetisyen adaylarına yol gösterecek, diyetisyenlere farklı metotlar sunacaktır. Ayrıca sağlıklı beslenme ile ilgili bilgi paylaşımları yapılacak olup günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz çözümler sunulacaktır.
-Bu muhteşem zirve için kontenjan dolmadan, indirimli biletler tükenmeden hemen biletini al!
**BİLET FİYATLARI KISA BİR SÜRE İÇİN İNDİRİMLİ OLUP SADECE 119 TL YERİNE HER ŞEY DAHİL 59 TÜRK LİRASIDIR.
**Kurumsal katılımlar veya 3 ve üzeri toplu katılımlarda size özel fiyat almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Çağrı merkezi: 0850 346 55 06
E-mail: info@alfaetkinlik.com
NEDEN KATILMALIYIM? başa dön
- Kariyerinize yatırım yapmak
- Kendinizi geliştirmek
- Popüler konuşmacılarla soru cevap yapabilmek
- Tecrübelerden faydalanmak
- Farkındalık kazanmak
- CV'nizi alacağınız belgeler ile güçlendirmek için katılmalısınız.
OTURUMLAR başa dön
- SPORCUNUN BESLENME DURUMUNUN DEĞERLENDİRİLMESİNDE KLİNİK MUAYENE VE BİYOKİMYASAL KAN PARAMETRELERİ / ŞENGÜL SANGU TALAK
- SPORCULARDA HİDRASYON, SU VE ELEKTROLİT DENGESİ / YUNUS EMRE BAKIRHAN
- HASTALIK VE SAKATLIK DÖNEMİNDEKİ SPORCULARDA BESLENME / HANDE SEVEN ARUK
- SPORCULARDA MENÜ PLANLARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKİLEN PÜF NOKTALAR VE MÜSABAKA ÖNCESİ, ESNASI VE SONRASINDA SPORCU BESLENMESİ / HANDE ALTINKIRAN
- SPORDA MİNDFULNESS BESLENME / DİLA AKDEMİR
KONUŞMACILAR başa dön
Uzman Diyetisyen ŞENGÜL SANGU TALAK
Altunizade Hastanesi / Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi / Beslenme ve Diyet / Obezite Tedavisi /
Eğitim
2020 - Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü/ Sporcu Beslenmesi Yüksek Lisans
2009 - Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
1999 - Hacettepe Üniversitesi
Deneyim
2016 - TBF Milli Takımlar Sağlık Kurulu Beslenme Bölüm Koordinatörü
2014 - Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol A Takım Diyetisyenliği
2009 - 2017 - TFF Milli Takımlar Diyetisyeni
2001 - Halen - Acıbadem Sağlık Grubu
2001 - Acıbadem Sağlık Grubu / Beslenme ve Diyet Bölümü Koordinatörü
2000 - 2001 - Nutrition 21 / Ürün Müdürü
2000 - 2001 - MedAmerikan Poliklinik Diyetisyeni
1999 - 2000 - Kurtsan İlaçlar AŞ.
1999 - 2000 - Otacı Sağlıklı Yaşam Klubü Yöneticiliği
Uzman Diyetisyen YUNUS EMRE BAKIRHAN
2012 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü bitirdi. Üniversite yaşantısı boyunca Galatasaray Spor Kulübü, UPS Basketbol Kulübü, Florance Nightingale Hastaneler Grubu, Medical Park Hastanesi, Academic Hospital, Türk Diyabet Cemiyeti ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uygulamalı eğitimlerini aldıktan sonra Galatasaray Spor Kulübü sporcuları üzerinde "Sporcu İceceklerinin Kullanım Durumları ve Sporcular Üzerindeki Etkileri" konulu araştırma tezini tamamladı. Mezun olduktan hemen sonra Acıbadem Hastanesi, Eskisehirspor Futbol Kulübü ve Osmangazi Diyaliz Merkezi' nde goreve basladı. Beslenme ve Diyetetik alanında sayısız bilimsel kongreye katılan Yunus Emre BAKIRHAN, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan Sporcu Diyetisyenliği Eğitim ve Sertifika Programına katılmış ve Sporcu Diyetisyenliği unvanı almıştır. 2013 yılı içerisinde YÖK'ün YLSY (Yurtdışı Lisansüstü Eğitim) Bursunu 1. olarak kazandı ve dil eğitimi almak üzere ABD' nin New York eyaletine gitti. Rochester Institute of Technology' de 1 yıl akademik ingilizce eğitimi aldıktan sonra 2014 yılında master eğitimine başlamak üzere Londra'ya taşındı. Master bittikten sonra 2017 yılında Marmara Üniversitesinde doktoroya başladı. 2018 Yılından beri TFF'de ''Futbolda Beslenme Uzmanlığı'' eğitimlerini düzenleyen komisyonda yer almaktadır. Aynı zamanda Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
Uzman Diyetisyen HANDE SEVEN AVUK
Hande Seven Avuk, 1987 yılında Yalova'da doğdu. Yaşamı boyunca ailesiyle birlikte Türkiye'nin birçok ilinde yaşama, kültürleri tanıma ve farklı illerde eğitim görme şansına sahip olmuştur. Lise eğitimini Amasya Lisesi'nde tamamladıktan sonra 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nü kazanarak, 2010 yılında mezun olup “Diyetisyen/Beslenme ve Diyet Uzmanı” ünvanı almaya hak kazanmıştır. Üniversite eğitimi süresince kamu ve özel kurumlarda staj yapmıştır. Lisans eğitiminin son yılında, “Pankreas Kanseri ve Diyetteki Karbonhidrat Türü, Glisemik İndeks, Glisemik Yük, Besine ve Diyete Eklenen Şeker Arasındaki Olası İlişkiler” konulu seminer ve “Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar Hakkında Tüketici Bilgisinin Saptanması” konulu tez çalışmalarını tamamlamıştır. Beslenme Bilimleri'nde eğitimin, yenilenmenin, güncelliğin çok önemli olduğunu düşünmekte olduğundan Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı'nda başladığı yüksek lisans eğitim programından 2013 yılında başarıyla mezun olarak “Uzman Diyetisyen” ünvanını almıştır. Çalışma hayatında edindiği tecrübeyle psikolojik davranışların sağlıklı beslenme davranışlarının geliştirilmesinde oldukça önemli olduğu için uzmanlık tezini “Duygusal Yeme Davranışının Beslenme Durumuna Etkisi” konusunda tamamlamıştır. 2007-2008 yılları arasında öğrenciyken arkadaşları ile Devlet Planlama Teşkilatı'na bağlı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı tarafından proje desteği alarak “Yöresel Beslenme Alışkanlıkları” projesini gerçekleştirmiş olup, ülkemizin