THE SCHOOL OF LIFE PASS

THE SCHOOL OF LIFE PASS

Tarihler: 03 Eylül 2020 Perşembe ~ 25 Eylül 2020 Cuma 03 Eylül 22:00 - 25 Eylül 23:55

Yer: Zoom

Ücret: TSOL Istanbul Pass - 305 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2020 ~ Eyl 25, 2020
The School of Life Istanbul online atölye ve etkinliklerinde felsefe, psikoloji, edebiyat ve sanatın rehberliğinde hayat için iyi ve kullanışlı fikirleri konuşuyoruz. Yetkin ve deneyimli akademik kadromuz eşliğinde kendi iç sesinize kulak vermeye, yeni bakış açıları edinmeye ve yaklaşımınızı diğer meraklı ve açık görüşlü bireylerle paylaşmaya davet ediyoruz sizi.TSOL PASS ile bu eşsiz deneyimi sevdikleriniz ve ailenizle paylaşabilir, kendiniz için avantajlı tekliflerimizden faydalanabilirsiniz. TSOL PASS İLE ERKEN KAYIT AVANTAJI!TSOL PASS ile sınırlı süre için 3 Online Etkinlik 300 TL.Satın Almak İçin Son Tarih: 25 Eylül 2020, CumaTSOL PASS kullanım süresi 1 yıldır; TSOL Istanbul online atölye ve etkinliklerinde geçerlidir.TSOL PASS’ı kullanmaya başlamak için, satın alma işlemini tamamladıktan sonra, bilet görüntüsü ile birlikte istanbul@theschooloflife.com adresine mail göndererek katılmak istediğiniz etkinlikleri iletmeniz yeterlidir.

BİLETLER:

1 - TSOL Istanbul Pass - 305 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT