Destanların Dansı

Destanların Dansı

Tarihler: 17 Nisan 2024 Çarşamba ~ 17 Nisan 2024 Çarşamba 20:00

Yer: AKM Türk Telekom Opera Salonu

Ücret: 1. Kategori - 700.00 TL 2. Kategori - 550.00 TL 3. Kategori - 450.00 TL 4. Kategori - 350.00 TL

Nereden Alınır: https://biletinial.com/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2024 ~ Nis 17, 2024

Türk halklarının Nuh Tufan’ından Dede Korkut’a, Dört Element’ten Nevruz’a, Sarı Gelin’den Tomris’e, Cevanşir’den Alparslan’a, destanlardan kahramanlara, ozanlardan şairlere, acılardan zaferlere ve ortak bağlarına görkemli bir yolculuk niteliğinde, tarih akışı içerisinde yürekten ortaya çıkmış gösterimiz, Türk toplumlarının kültürel zenginliklerini harmanlayarak binlerce yıllık tarihimizi ve kültürümüzü müzik, dans ve tiyatro gibi gösteri sanatlarının en etkili metotlarıyla izleyiciyle buluşturuyor.

Tarihi mirasımızı, Türk halklarının barındırdığı tarihi eserlerin ve tarihi yapıların önemini dünyaya anlatarak ülkemizde turizm potansiyelini artırırken; gençlerimizi de Tomris Hatun, Alparslan ve Boğaçhan gibi destanların dilden dile günümüze kadar gelmesini sağlayan efsanelerimizle tanıştırarak kültürümüzü yeni nesle aktarmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT