Flamenco Dans Gösterisi: Begona Castro - Javier Navarro

Tarihler: 13 Haziran 2010 Pazar ~ 13 Haziran 2010 Pazar 13 Haziran Saat: 20.30

Yer: İTÜ Maçka Mustafa Kemal G Amfisi

Ücret: 1. Kategori: 28,50 TL, 2. Kategori: 23,00 TL, 3. Kategori: 17,00 TL, 4. Kategori: 12,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve gişe

Adres: Maçka Kampüsü 34357 Maçka Istanbul Maçka İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2010 ~ Haz 13, 2010

Begoña Castro (Dans ve Koreograf))
Javier Navarro (Gitar)

Pera Flamenco Dans Topluluğu
Türkiye’nin ilk ve tek Akademik Flamenco Dans Topluluğu

Begoña Castro (Dans ve Koreograf)
8 yaşından itibaren Danza Española y Flamenco en la Real Escuela Superior de Arte Dramático y Danza de Madrid ‘de (R.E.S.A. y D.), Danza Clásica, Escuela Bolera, Clásico Español, folklore y Flamenco ( 1982 - 1990) eğitim almış olan Begona Castro halen Madrid`te bir çok okulda eğitmenlik yapmaktadır.
Dünyanın en ünlü sanatçı öğretmenlerinden Paco Romero, Adrián Galia, Antonio Canales, La China, Carmen Cortes, Carmela Greco, Guito, Javier Latorre, Manolete, Domingo Ortega, Belén Maya, Alejandro Granados eğitim almış usta bir dansçı ve koreograftır.
Sanatçı 1991`den bu yana çok önemli gösterilerde sahne almaya devam etmektedir: Casa Patas, Corral de la Moreria, Las Carboneras, Café de Chinitas, El Flamenco (Tokio) henüz dans etmektedir. Ve Diego Llori, el Guito, Joaquín Grilo. Manolete, Domingo Ortega, José Manuel Huertas, Shoji Kojima kumpaniyarda çalışmıştır. La bienal de Sevilla. Festival de Jerez, Ciutat Bella de Barcelona, Festival de Otoño de Madrid, vb, festivallere katılan Begona uzun süre Madrid`teki ve Japonya`daki bir çok okulda ders vermiştir.
Türkiye ye ilk defa gelecek sanatçıya Pera Flamenco Festivali Kapanış gösterisinde gitarist Javier Navarro eşlik edecek.

Javier Navarro (Gitar)
11 yaşında Merengue de Córdoba ile gitarderslerine başlamıştır. Enrique de Melchor, Niño Pura, Paco Cortés, Miguel Ochando, Miguel Ángel Cortés, Paco Serrano y Eduardo Rebollar gibi bazı eğitmenlerle çalışmıştır. 1999`da "Premio de acompañamiento al cante en el III Concurso Jóvenes Flamencos de Córdoba" ödülü almıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT