Flamenko

Flamenko

Tarihler: 12 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 14 Mayıs 2018 Pazartesi

Yer: Nişantaşı Sanat Parkı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2018 ~ May 14, 2018

Şişli Belediyesi Mayıs ayında da birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Şişlililer Anneler Günü’nde Manuel Reina ve Flamenko Dans Grubu’nun hareketli gösterisiyle keyifli dakikalar yaşarken, Nişantaşı Sanat Parkı’nda da Good4Trust ve Çok Kültürlü Müzik Festivalleri gerçekleşecek.

Şişli Belediyesi Anneler Günü’nü bu sene flamenko dans gösterisi ile kutlayacak. Ünlü dansçı Manuel Reina ve Flamenko Dans Grubu, 14 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de, Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde Anneler Günü’ne özel bir performans sergileyecek. İspanya’nın coşku dolu flamenko müziği, Manuel Reina’nın flamenko dans gösterisi ve “Annelerle Tatlı Muhabbet” bölümleriyle keyifli bir gün yaşayacak.

12 Mayıs Cumartesi günü Nişantaşı Sanat Parkı, Şişli Belediyesi ve Good4Trust işbirliği ile bu sene ikincisi düzenlenen İyilik Şenliği’ne ev sahipliği yapacak. Daha iyi bir dünyanın olabileceğine dikkat çekmeyi hedefleyen İyilik Şenliği’nde, Türkiye’nin farklı illerinde doğa dostu üretim yapan 25’ten fazla Good4Trust üreticisinin ürünleri sergilenecek. Çeşitli sunumlar, uygulamalar ve atölyelerin gerçekleşeceği şenlikte, müzik gruplarının performansları ve “Türetim Ekonomisi” ile ilgili söyleşiler de yer alacak. İyi insanları, iyilikleri çoğaltmak üzere buluşturacak şenlik, 10.00-19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT