İstanbul Turkuaz Turizm Folklor Derneği "Bu Toprağın Renkleri 2009"

Tarihler: 20 Haziran 2009 Cumartesi ~ 20 Haziran 2009 Cumartesi 20 Haziran 2009 Cumartesi Saat: 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2009 ~ Haz 20, 2009
İstanbul Turkuaz Turizm Folklor Derneği "Bu Toprağın Renkleri 2009"
İstanbul Turkuaz Turizm Folklor Derneği "Bu Toprağın Renkleri 2009" sunumunu 20Haziran2009 Cumartesi saat 20:30da Caddebostan Kültür Merkezinde(CKM) de sergiliyor.
Kurulduğu 2001 yılından itibaren her sene gerçekleştirdiği sunumu ile Türk Folklorunun en renkli dışa vurumu olan Halk Dansları alanında gerçekleştirdiği çalışma ve faaliyetlerini sunan İstanbul Turkuaz, kuruluşunun 8. yılında yine zengin bir dans repertuarı ile izleyicilerinin huzurunda olacak.
Gerçekleştirdiği çalışmaları, sosyal ve kültürel etkinlikleri ile kendi misyon ve vizyonunu koruyan, farklı iş ve yaş guruplarından tamamen amatör dansçıları ile sahneye koyduğu sunumunda İstanbul Turkuaz, bugüne kadar alışılmış kalıpların dışında bir sunumu sahneye taşıyor.
Anadolu`nun binlerce yıllık tarihi geçmişi içerisinde şekillenmiş, gelişmiş kültürel, sanatsal ve folklor alanında eşi benzeri bulunmaz zenginliğe sahip değerlerini, hayatımıza her alanda etki eden geleneksel yapıları birbirinden renkli bir anlatımla sunuyor.
İstanbul Turkuaz`a gönül verenler, eğitmenlerinin hazırlamış olduğu görsel bütünlük içerisinde "Bu Toprağın Renkleri 2009" sunumunda; İzmir,Trabzon,Hakkari,Bitlis,Karadeniz,Tekirdağ,Diyarbakır ve Bayburt yörelerinin danslarını; kültürel, folklorik zenginliklerini bu sene sekizinci kez Caddebostan Kültür Merkezi`nde 20Haziran 2009 Cumartesi günü sahneye taşıyor.
"BU TOPRAĞIN RENKLERİ 2009" da Buluşmak Dileği ile...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT