Performistanbul Yeni Performanslarla Sezonu Açıyor.

Performistanbul Yeni Performanslarla Sezonu Açıyor.

Tarihler: 22 Ekim 2016 Cumartesi ~ 22 Ekim 2016 Cumartesi Saat 18:00 – 18:30

Yer: Art On İstanbul

Adres: Meşrutiyet Cad. Bilsar Binası No: 90A, Şişhane Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 259 1543

Web: http://www.artonistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2016 ~ Eki 22, 2016

Performans sanatçılarını bir araya getiren ilk platform Performistanbul, yeni sezona aralarında Art ON Istanbul, BLOK Art Space ve Artnivo Project Space’in yer aldığı mekanlarda gerçekleştireceği bir dizi performans ile başlıyor. Murat Adash, Face Time 22 Ekim 2016, 18:00 – 18:30 Art ON Istanbul Performistanbul’un yeni sezondaki ilk performansı olan Face Time, izleyici ile performansçılar arasında yüz yüze bir karşılaşma anı sağlarken, aynı zamanda bedenlerin bir alanda karşı karşıya gelmesiyle birlikte, var oluşu ve bedenlerin neyi yapıp yapamayacağını sorguluyor.

10 performansçının katılımıyla gerçekleşecek performans, Art ON Istanbul’da sergilenen Horasan’ın portre yerleştirmelerinin yer aldığı “Yüz Herşeydir” isimli sergisi dahilinde gerçekleştirilecek. Sanatçının performansında, performansçı olarak yer almak isteyenler Performistanbul’un sosyal medya hesaplarında yayınlanan duyuruyu takip ederek başvuruda bulunabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT