Ritm, Dans ve Tiyatroyu Buluşturan `Kramp`

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 27 Kasım 2010 Cumartesi 26-27 Kasım Saat 20:30

Yer: Maan Performans Sahnesi

Ücret: Tam 30TL / Öğrenci 20TL

Adres: Süzer Plaza, Askerocağı Cad. No:9, Dolmabahçe, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 25 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Kas 27, 2010
RİTM, DANS VE TİYATROYU BULUŞTURAN “KRAMP”

Maan Performans, bünyesinde oluşturduğu ve 20 performansçıdan oluşan yeni projeleri Kramp’ın ilk gösterisi “Ritüel” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hem bedenen, hem mental, hem de ruhsal yönden sağlıklı olmaları hedeflenerek eğitilen Kramp kadrosu, Ritüel ile insan doğasındaki tüm akışı sahneye yansıtacak.

Geçtiğimiz sezon gerçekleştirdikleri projelerle adından sıkça söz ettiren Maan Performans, bünyesindeki yeni bir oluşum olan ve 20 kişilik performansçı topluluğundan oluşan Kramp kadrosunun ilk projesi olan “Ritüel”, 26 Kasım Cuma günü sanatseverle buluşacak. İnsan doğasındaki tüm akışın sahneye yansıması olan “Ritüel” doğumdan ölüme kadar yaşam içersindeki tüm aşamaları eğlenceli bir biçimde sahneye yansıtacak. Seyircinin de gösteriye katılabileceği performansta, isteyenler dans edip, ritim tutabilecek.

Aşkla mide gurultusu arasında kalan eğlenceli atışma
Ritüel, izleyicinin bir kafede başlayan ilk aşkın dansını ve ritmini izlerken bir yandan da acıkan karnının ritmini dinleyebilmesini sağlıyor. İzleyici, aşkla mide gurultusu arasında kalan eğlenceli atışmayı görebiliyor. İnteraktif bölümde ise Kramp, seyircileri de gösterinin bir bölümüne katacak ve o günün ritmini beraber oluşturacak.

Hedef 200 gösteri, 100 bin seyirci
Bir öğreti, bir okul ve hiç bitmeyecek bir süreç olan Kramp, yeni jenerasyonları yetiştirecek. 2010-2011 sezonunda sahne almaya başlayacak olan Kramp, bir sezon içerisinde 2 yüz gösteri ve yaklaşık 100 bin seyirciye ulaşmayı hedefliyor. İlk gösterilerine kendi mekanı olan Maan Performans Sahnesi’nde başlayacak olan Kramp, ardından üniversite gösterilerinden özel lansmanlara, eğitim programlarından konsept projelere pek çok alanda hizmet verecek. Kramp, insanlarla sosyal bir ağ kurarak hem kendi gelişimini hem de izleyicilerinin gelişimini sağlamayı amaçlıyor.

Ritüel’in kurgusu ve yönetmenliği Murat Aygen’e, konsept danışmanlığı Burhan Öçal’a,kostüm tasarımı Nihal Kaplangı’ya, Spor performans danışmanlığı Erol Uğur’a,ışık tasarımı Metin Çelebi’ye ve dekor tasarımı da Ekipmaan’a ait.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT