Toyo !

Toyo !

Tarihler: 05 Kasım 2022 Cumartesi ~ 05 Kasım 2022 Cumartesi 13:00 - 14:00 - 17:00

Yer: Alan Kadıköy

Ücret: Tam 100.00 TL Öğrenci 50.00 TL

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr

Adres: Acıbadem Mahallesi, Muhittin Üstündağ Caddesi Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2022 ~ Kas 5, 2022

Festivalde çocuklar için de Fransa’dan sürprizlerle dolu, eğlenceli bir gösteri var: Toyo ! Geleneksel sirk anlayışını değiştirerek çağdaş bir yaklaşımla çeyrek asırdır hiç durmadan yeni projeler üreten ünlü sirk topluluğu Les Colporteurs, çocuklar için yarattıkları Toyo ! ile Avrupa’nın dört bir yanındaki başarılı turnelerinin ardından İstanbul’a geliyor.

Gillou bir gün gizemli bir ses duyar ve bu sesi takip ettiğinde çok ilgisini çeken bir nesne bulur. Sert, kocaman ve içi boş bir boru olan Toyo ile iletişim kurmaya çalışan Gillou, ilk başlarda epey zorlansa da onu evcilleştirmeyi başarır. Müzisyen Coline’in eşliğinde Gillou da şekilden şekle girerek Toyo’yu zaman zaman bir uçağa, kostüme, teleskopa veya bir eve dönüştürür. Bazen üzerine çıkar. Bazen düşer. Bazen içinde kaybolur. Bazen de sıkışıp kalır! İkilinin bu renkli etkileşimi unutulmayacak bir dostluğun da başlangıcı olur.

Los Colporteurs ile uzun yıllar sürecek işbirliğine başlamadan önce geleneksel sirklerde çalışan akrobat Gilles Charles-Messance’ın unutulmaz gösterilerinden biri de Washington Trapez’di. Charles-Messance’in son projesi Toyo ! çocukların hayal gücünü tetiklerken onları çok eğlendiriyor.

Akrobat: Gilles Charles-Messance

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT