Nikos Pilos

Tarihler: 30 Temmuz 2005 Cumartesi ~ 30 Temmuz 2005 Cumartesi 30 Temmuz Cumartesi Saat 17:30

Yer: Fotoğraf Vakfı Seminer Salonu

Nereden Alınır: www.fotografvakfi.org

Adres: Küçükparmakkapı Abdullah sk. No:17 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 19 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2005 ~ Tem 30, 2005
“NİKOS PİLOS” Fotoğraf Vakfı Seminer Salonu’nda

Yunanistan’lı serbest fotoğrafçı Nikos Pilos portfolyosunda bulunan foto-röportajlarından seçmelerle 30 Temmuz Cumartesi saat 17:30’da, Fotoğraf Vakfı Seminer Salonu’nda bir saydam gösterisi ve söyleşi yapıyor.

NIKOS PILOS Atina-Yunanistan çıkışlı foto-röportaj kariyerine 1987’de başladı. On yıl boyunca haber ve röportaj fotoğrafçısı olarak ulusal gündelik gazetelere çalıştıktan sonra serbest olarak çalışmaya başladı. Önemli haftalık dergiler için hazırladığı derinlemesine belgesel çalışmalar çatışma bölgeleri olan İsrail, Filistin, Lübnan, Romanya, Arnavutluk ve daha pek çok ülkeyi kapsıyor. Bazı foto-röportaj projeleri: Londra’daki evsizler, Portekiz’de büyük şehir varoşlarındaki uyuşturucu bağımlıları, Moita’daki çocuk boğa-güreşi okulu, ve Özbekistan halı ticaret merkezidir.

2001 yılına kadar Fransız Taiga Press fotoğraf ajansı için çalışan Pilos 2004 yılından beri ZUMA Press için çalışmaktadır.
Pilos, Yunanistan Fotoröportaj Fotoğrafçıları Derneği’nin kurucu üyesidir.

Söyleşi ile birlikte gerçekleştirilecek gösteride Pilos, Irak’ta yaptığı son çalışmalarının yanısıra Gazze’de, Hamburg-Astrin özel okulu’nda, Pekin’de, Burkino Faso’da, Yunanistan’da ve Portekiz’de yaptığı çalışmalardan örnekler ve üç portre-hikayesini sunacak ve izleyicilerin fotoğrafları üzerinde de konuşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT