Overland Güney Amerika Gezisi

Tarihler: 05 Ekim 2005 Çarşamba ~ 05 Ekim 2005 Çarşamba 5 Ekim Çarşamba Saat 19:30

Yer: Fototrek Fotoğraf Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Fototrek Fotoğraf Merkezi, www.fototrek.com

Adres: Meşrutiyet Caddesi Ravanda İşhanı No : 85 Kat : 1 D. 1 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (212) 251 90 14 – 245 78 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2005 ~ Eki 5, 2005
“Overland Güney Amerika Gezisi”…MUSTAFA ANDIÇ

FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ, Çarşamba Etkinlikleri’nde 5 EKİM 2005 Çarşamba akşamının konuğu Mustafa ANDIÇ.
Mustafa ANDIÇ “Overland Güney Amerika Gezisi” isimli dia gösterisi ile konuk olacak.
Gösteri saat 19:30’da başlayacak, giriş ücretsiz.

OVERLAND GÜNEY AMERİKA GEZİSİ
Türk Coğrafya Kurumu Uygulamalı Geziler Koordinatörü Eyüboülu Lisesi Coğrafya öğretmeni Mustafa Andıç başkanlığında muhtelif okullardan bir grup öğretmenle 03 Temmuz 14 Ağustos 2005 tarihleri arasında düzenlenen “Güney Amerika Ülkeleri” araştırma ve inceleme gezisi başarıyla gerçekleşmiştir.

Gezi boyunca Brezilya, Paraguay, Uruguay, Arjantin, Şili, Bolivya, Peru, Ekvador, Kolombiya ve Venezuella ülkeleri’nin coğrafi, ekonomik, sosyal, tarihi ve kültürel özellikleri ile çeşitli okulları ziyaret edilerek eğitim sistemleri incelenmiştir.

Eyüboğlu Eğitimi Kurumlarının desteğiyle gerçekleşen bu gezide dünyanın farklı coğrafyalarını, kültürlerini, uygarlıklarını yakından tanımak, kültürler arası iletişim ve işbirliğini artırmak; bu birikimler sonucunda elde edilen her türlü bilgi ve dökümanı güncelleyerek değişik seviyedeki sınıflarda ve eğitim kurumlarında destekleyici kaynak olarak kullanmak ve öğrencilerin dünyaya bakış açılarını geliştirmek amacıyla yapılmıştır.

Bu seyahatin öyküsü görsel malzemeyle desteklenen bir kitap haline dönüştürülüp geniş kitlelerle paylaşılacakve ayrıca çeşitli mekanlarda fotoğraf sergileri açılacaktır.

Mustafa ANDIÇ...
1970 Adana doğumlu. Marmara Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği mezunu. İstanbul Üni. Deniz Bilimleri ve Coğrafya Enstitüsü`nde Yüksek Lisans yaptı. Hakkari dışında Türkiye`nin bütün illerini gezerek Coğrafi Bölgeler arşivi oluşturdu. yurtiçi ve yurt dışına sayısız geziler düzenledi. Avrupa ve Kuzey afrika ülkelerine yaptığı gezilerden sonra Asya ülkelerine yöneldi .2000 yılında İran, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nepal, Himalayalar; 2001 yılında tek başına çıktığı seyahatte Endonezya, Doğu Timor, Malezya, Singapur, Myanmar, Thailand, Kamboçya, Vietnam, Laos`u gezdi 2002 yılında ise Japonya, Güney Kore ve Filipinler ile bazı Ortadoğu. ülkelerini gezdi. Çeşitli dia gösterileri ve sergiler yaptı. Seyahat öyküleri ve fotografları gazete ve dergilerde yayınlandı.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT