Süha Derbent - Vahşi Yaşam

Tarihler: 14 Eylül 2005 Çarşamba ~ 14 Eylül 2005 Çarşamba 14 Eylül Çarşamba Saat 19:30

Yer: Fototrek Fotoğraf Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Fototrek Fotoğraf Merkezi, www.fototrek.com

Adres: Meşrutiyet Caddesi Ravanda İşhanı No:85 Kat:1 D.1 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (212) 251 90 14 - 251 83 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2005 ~ Eyl 14, 2005
DİA GÖSTERİSİ “VAHŞİ YAŞAM” … SÜHA DERBENT
FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ, Çarşamba Etkinlikleri’nde 14 EYLÜL 2005 Çarşamba akşamının konuğu hayvan davranışları üzerine fotograf çalışmalarıyla tanınan Süha DERBENT.

Süha DERBENT “VAHŞİ YAŞAM” isimli dia gösterisi ile konuk olacak.
14 EYLÜl 2005 Çarşamba günü saat 19:30’daki gösteride kaplan, aslan, leopar, çita gibi büyük kedilerin görüntüleri yer alıyor. Gösteri, hayvanların yaşadıkları coğrafyaya uygun davranış görüntüleri üzerine yaklaşık 8 yıldır çalışmalar yapan Süha DERBENT’in Hindistan, Güney Afrika Cumhuriyeti, Zimbabwe, Botswana’da çektiği fotograflardan oluşuyor.

SÜHA DERBENT …
20 yıldır profesyonel fotografçılık yapan Süha DERBENT’in çalışmaları Cumhuriyet Gazetesi, Atlas Dergisi ve Marie Claire Dergisi’nde yayınlandı. Gezi National Geographic Traveler Dergisi Görsel Yönetmeni olarak çalıştı.
İskandinavya’dan Madagaskar’a, Sri Lanka’dan Kanada’ya kadar 50’den fazla ülke gezen ve son on yıldır vahşi hayvan fotografçılığı alanında uzmanlaşan Süha DERBENT’in fotografladığı hayvanların arasında Afrika Aslanı, leopar, çita, Bengal kaplanı, kutup ayısı, sırtlan, fil, timsah, gergedan, vahşi Afrika köpeği ve birçok kuş türü bulunuyor.
2002 Temmuz ayında İş Bankası Kültür Yayınlarından "Yüz Yüze" adlı ilk kitabı yayınlandı. Yayının hemen ardından CNN International, Süha Derbent`le bu kitabına ilişkin bir röportaj yaptı. Bu röportaj CNN International World Report`da beş kez yayınlandı.
2003 yılında soyu tehlikedeki hayvanlara dikkat çekmek amacı ile BP, Emirates ve Nikon ile ortak bir projeye gerçekleştiren Derbent bu çalışma için Afrika`da 2 ay kaldı.
Derbent Mayıs 2005`te www.fotofanclub.com adlı fotograf paylaşım sitesini kurdu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT