Mindfulness'a Giriş Atölyesi Tanıtım Seansı

Mindfulness'a Giriş Atölyesi Tanıtım Seansı

Tarihler: 04 Ekim 2022 Salı ~ 04 Ekim 2022 Salı 04 Ekim 2022 16:30

Yer: Çeşitli Mekanlar

Ücret: Genel Satış 1.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2022 ~ Eki 4, 2022
***Mindfulness'a Giriş Atölyesi Tanıtım Seansı*** Hayatın iniş çıkışlarıyla başa çıkmak ve yaşamdan daha çok keyif almak yönünde sürdürülebilir değişime ve mindfulness becerilerini bir yaşam biçimi olarak geliştirmeye olanak sunan, Oxford Üniversitesi ve Oxford Mindfulness Vakfı (OMF) iş birliğiyle çerçevesinde oluşturulan kanıta dayalı mindfulness temelli programlar hakkında bilgi edinin. Türkçeye ‘bilinçli farkındalık’ olarak çevrilen mindfulness; kanıta dayalı, seküler ve stres, depresyon ve kaygı gibi hisleri hafifletme ve esenliği artırmada etkin bir yöntemdir. Oxford Mindfulness Vakfı`nda (OMF) 12 aylık eğitimlerini tamamlamış eğitmenler tarafından gerçekleştirilen bu tanıtım seansı, mindfulness ile tanışma ve günlük yaşamda ve iş hayatında sizi destekleyecek mindfulness becerileri edinmenizde yardımcı olacak kanıta dayalı “mindfulness temelli programlar” hakkında bilgi edinme fırsatı sunar. Neler yapacağım? Bu bir saatlik seansta, Oxford Üniversitesi ve Oxford Mindfulness Vakfı (OMF) iş birliği çerçevesinde geliştirilen, kanıta dayalı 3 ve 8 haftalık programlar hakkında bilgi almak isteyen bir grup katılımcı ile birlikte olacaksınız. Bu seansa katılarak, “mindfulness nedir (ve ne değildir)” hakkında bilgi edinme, bazı temel mindfulness pratikleri ile tanışma ve soru sormanın yanı sıra, mindfulness pratikleri ve bilişsel davranışçı tekniklerin senteziyle geliştirilen, OMF’in kanıta dayalı “mindfulness temelli programları”nı tanıma ve sizin için hangi programın uygun olduğuna karar verme fırsatı bulacaksınız. Kimler için uygundur? Bu mindfulness tanıtım seansı, Mindfulness’la tanışmak ve derinleşmek isteyen ve Oxford Üniversitesi ve Oxford Mindfulness Vakfı (OMF) iş birliği çerçevesinde geliştirilen,kanıta dayalı mindfulness temelli programları ile ilgili bilgi almak isteyen herkes için uygundur.

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 1.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT