1. İncirli Şarap Günleri

Tarihler: 24 Mayıs 2013 Cuma ~ 24 Mayıs 2013 Cuma 16:00

Yer: İncirli Şaraphane, İstanbul

Ücret: 3 Günlük - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2013 ~ May 24, 2013

Türkiye’nin Şarap Firmaları El Ele...
İncirli Şarap Festivali'nde çok özel şaraplar kadehte, canlı müzik ve festival lezzetleri eşliğinde...

En seçkin şarap üreticileri ve 500’e yakın çeşidiyle Türkiye’nin en zengin ve uygun fiyatlı kavını sunan İncirli Şaraphane, Mayıs ayının 24, 25 ve 26'sında, bir ilki gerçekleştirerek Mekanist işbirliği ile İncirli Şarap Günlerini düzenliyor.

Türkiye’nin önde gelen üreticileri olan Arcadia, Barbare, Diren, Doluca, Gali, Kavaklıdere, Kayra, Pamukkale, Paşaeli, Selendi, Sevilen, Suvla, Uluca, Umurbey, Urla,  Vinkara, Yazgan ve Yücel Şarapçılığın katılımıyla gerçekleşecek.

Tadım biletleriyle, şarapseverler, sınırlı sayıda üretilen reserve ve vintage çeşitlerin de bulunduğu, yaklaşık 100 farklı şarabı, üretici temsilcileri eşliğinde kadehte özel fiyatlarla deneme imkânı bulacak. Canlı müzik ve özel lezzetler de boğazın en güzel köşesi Kuruçeşme’de şarap severlere eşlik edecek. Cuma akşamı açılış kokteyli de İncirli Bahçe’de gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında, Pazar günü La Mancha’da gün batımında canlı müzik caz performansının yer aldığı ‘Champagne Jazz Lounge’ düzenlenecek. 

Festival süresince şaraphanedeki al-götür şarap alışverişlerinde şarapseverlere, ek %20 özel indirim uygulanacak. Aynı zamanda yine Soul Group bünyesinde ve aynı binada bulunan Girit ve Türk mutfağından 70 çeşit mezenin sunulduğu Kydonia Restaurant ve ikinci katında da Akdeniz mutfağının en güzel örneklerinin sunulduğu La Mancha Restaurant da mantar ücreti alınmadan şaraphane fiyatlarıyla şaraplar içilebilinecek.

- Kapı açılış 16:00
- Biletler 24 – 25 – 26 Mayıs tarihleri her 3 gün içinde geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT