Abm Yayınevi Yepyeni Kitaplarıyla Kids Bazaar'da

Abm Yayınevi Yepyeni Kitaplarıyla Kids Bazaar'da

Tarihler: 22 Mart 2018 Perşembe ~ 22 Mart 2018 Perşembe

Yer: Zorlu PSM Meydan Fuaye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2018 ~ Mar 22, 2018

Çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmeyi hedefleyen abm Yayınevi yepyeni kitaplarıyla, 22 Mart’ta düzenlenecek Kids Bazaar etkinliğinde ebeveynler ve çocuklarla bir araya gelecek. Bu yıl ikincisi düzenlenecek etkinlikte abm Yayınevi’nin yanı sıra alanında uzman kişiler ile bebek, çocuk, genç ve anne markaları da Zorlu PSM Meydan Fuaye alanında ebeveynler ile buluşacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Kids Bazaar, yine alanında uzman kişileri ve seçkin markaları ebeveynler ile bir araya getirecek. Çocukların hayal gücünü geliştirmeye öncelik veren abm Yayınevi, 22 Mart Perşembe günü Zorlu PSM Meydan Fuaye alanında gerçekleşecek Kids Bazaar etkinliğinde kitapseverlerle buluşacak. Uzman isimlerle söyleşilerin yanı sıra alışveriş şenliği havasında geçecek olan etkinlikte ziyaretçiler, abm Yayınevi’ni 17 numaralı stantta bulabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT