BacktotheSound Music Festival

BacktotheSound Music Festival

Tarihler: 02 Ekim 2022 Pazar ~ 02 Ekim 2022 Pazar 16:30

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Ön Satış - ₺121,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2022 ~ Eki 2, 2022

2018’den bu yana müzikseverleri bir araya getiren BacktotheSound Music Festival, 22 Mayıs günü Zorlu PSM’de gerçekleşiyor!

22 Mayıs Pazar günü, yerli sahnenin özgün, bağımsız ve güçlü temsilcilerini %100 Studio’da bir araya getirerek müziğin merkezinde uzun saatler geçireceğiz! Sahnede yerli janrın dikkat çeken, gelecek vadeden ve kült isimlerini art arda ağırlayacağız. 2020’den bu yana synth-pop, dark pop, new wave ve electronic rock tarzlarından etkilenerek kendi bestelerini dinleyicileriyle buluşturan, Kadıköy merkezli synth pop/ electronic rock ikilisi GOSS, %100 Studio’nun kapılarını festivale açan isim olacak.

Sapan grubuyla başladığı müzik çalışmalarına 2020 yılından itibaren solo olarak devam eden Vincent Baykal Ada, yayınladığı 10 teklinin ardından, yeni EP'si 'Biraz Umutlu ve Çok Karanlık' ın çıkış şarkısı 'Biraz Umutlu'yu, 6 Mayıs Cuma günü Avrupa Müzik (Grow) etiketiyle müzik severlerle buluşturmaya hazırlanırken festivalin açılışında şarkılarını seslendirecekler. Ardından, Mart sonunda yayınladığı yeni albümü Sevgideğer'le indie rock müziğe yeni bir soluk getiren Simge Pınar, modern bir canlı performans sergileyecek.

Sonrasında sahneye Vera çıkacak ve hem yeni şarkıları hem de geride kalan yıllarda var ettiği tüm külliyatını üst seviyede bizlerle buluşturacak.

Vera, 2004 yılında 4 lise arkadaşı tarafından Denizli’de kuruldu. Lise yıllarında küçük prova stüdyosunda kaydedilen ve internete dağılan şarkıları üniversite ve bar konserleri, demo kayıtlar ve nihayetinde Be ‘The Band’ Müzik Yarışması izledi.

2011 yılında Babajim Stüdyoları’nın düzenlediği yarışma ile grup, ilk kez ulusal basında kendine yer buldu. 2012’de kendi adlarını taşıyan ilk EP ‘Vera’ yayınlandı. Brit Rock temelli bu albüm ile müzik yolculuğundaki ilk dönüm noktasını yaşayan grup, bugüne kadar 3 stüdyo albümü, 1 EP ve pek çok single yayınladı. Her yeni şarkısında farklı bir janra göz kırpmasıyla da dikkat geçen grup, yıllar içinde standart bir rock grubundan modern bir müzik grubuna evrilmeyi başardı.

Mutluluk Reklamı, Saklanır Nisan ve Davetsiz gibi hit parçalarla adından söz ettiren Vera, 2020’de yayınladığı Deniz Kabukları ve Sonsuza Kadar ile Türkçe Rock listelerinde peş peşe iki defa birinci sıraya yükseldi. Vera’nın Cam Kenarı (2021) ile başladığı yeni konsept serinin 4. parçası Bulut Safir, 15 Nisan’da Doğan Müzik Yapım etiketiyle yayınlandı.

Festivalimizin headliner hattında ise Batu Akdeniz var. Akdeniz, 75 dakika sahnede kalacak ve gecenin kapanışında biz şehrin karmaşasına dönmeden önce görkemli şarkılarını, klas soundunu zihnimize işleyecek.

Batu Akdeniz müziğe henüz 6 yaşında çocuk korosuyla başladı. 14 yaşında en yakın arkadaşıyla gitar kursuna yazılması ise bütün hayatını değiştirdi. 2016 yılında henüz 23 yaşındayken, kurucusu olduğu hard rock grubu Heavy Sky'ın CD ve plak formatlarında yayınlanan Dreamer albümü İngiliz rock radyolarında listelere giren, fenomen gitarist Karl Golden ile yaptığı cover videoları dünyanın dört bir yanından milyonlarca izlenen Akdeniz; kısa zamanda yerli-yabancı sadık bir takipçi kitlesi kazandı.

Öyle ki bu ilgi Batu ve arkadaşlarını Paris'te verdikleri kapalı gişe bir konsere taşıdı. Takvim yaprakları Ekim 2018'i gösterdiğinde 5 parçalık ilk Türkçe çalışması Hayat Böyle ile yeni bir başlangıç yapan Akdeniz, özellikle Yanlış Biriyle Doğru Hikaye (Akustik) ve EP'ye ismini veren Hayat Böyle gibi parçalarla daha büyük bir kitlenin dikkatini çekti ve Türkçe sözlü müzik yaparak da kendini kanıtlamayı başardı. Genç besteci, 17 Ocak'ta yayınladığı ikinci kısaçaları ''Yarın Yokmuş Gibi'' ile rocknroll sularında yüzmeye devam ederken ''Eksik'', ''Artık Bi' Manyağın Var'' ve ''Hareket Vakti'' gibi parçalar Akdeniz'in populeritesini artırdı. 2021 yılına gelindiğinde ise Pamela ile birlikte kaydettikleri ''Başka Bir Gün'' yine sanatçının en sevilen parçalarından biri oldu. 3 Aralık tarihinde yayınlanan ilk uzunçaları ''Bir Kalbin Çöküşü'' ile Batu, müziğindeki rock'n'roll dozajını en üst seviyeye çıkarıyor ve dinleyicilerini en yüksek perdelerden eşlik etmeye davet ediyor.

BacktotheSound Music Festival '22'de, bir başka deyişle 22 Mayıs Pazar günü Zorlu PSM'de görüşmek üzere!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT