Bambaşka Bir “Annler Günü” Keyfini “Buyaka”da Yaşayın

Tarihler: 12 Mayıs 2012 Cumartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Yer: Buyaka AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan “buyaka” unutulmaz bir “Anneler Günü” için ziyaretçilerini bekliyor….

Yönetimi ve kiralaması, dünyanın önde gayrimenkul ve mülk yönetimi şirketlerinden biri olan Alman Bilfinger Berger bünyesindeki EPM Türkiye tarafından yürütülen, yatırımı ise Artell Koytür A.Ş’ tarafından gerçekleştirilen “buyaka” AVM “Anneler Günü” kutlama etkinliklerinde oldukça iddalı. Ulusal ve uluslararası son moda markaları, özel teraslı cafe restoranları ile ayrıcalıklı konum ve mimarisi dikkatleri çeken “buyaka” AVM, “Anneler Günü” nde birbirinden renkli etkinlikler düzenliyor.

12 Mayıs Cumartesi ve 13 Mayıs Pazar günlerinde saat 14.00-18.00 arası düzenlenecek olan müzik etkinlikleri ile ziyaretçiler, jazz, balkan ve latin ezgilerinden oluşan müzik dolu dakikalar geçirecekler. 13 Mayıs “Anneler Günü” nde ise anne ve çocuk misafirler “buyaka” AVM tarafından çiçek buketleri ile karşılanarak “Anneler Günü” ne damga vuracak etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Saat 14.00-18.00 arasında gerçekleştirilecek “Alçı Atölyesi” nde anne ve çocuk ziyaretçiler kendi el izlerinden oluşan alçı sanat çalışmaları yaparak “Anneler Günü” nün özel anlamını birlikte pekiştirecekler. Aynı gün gerçekleştirilecek “Hatıra Fotoğrafı “ etkinliğinde ise “buyaka” logolu özel magnet resim çerçevesi eşliğinde “Anne &Çocuk Hatıra Fotoğrafı” çektirebilecekler ve “buyaka” da geçirecekleri bu özel günü sonsuz kılacaklar .

www.buyaka.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT