Beyond Belonging III Almancı! Kapanış Partisi

Tarihler: 20 Haziran 2009 Cumartesi ~ 20 Haziran 2009 Cumartesi 20 Haziran 2009 Saat: 23:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 17,00 TL, Öğrenci: 12,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Ghetto Gişe

Adres: Ghetto Kalyoncu Kulluk Caddesi No: 10 Beyoğlu Istanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2009 ~ Haz 20, 2009
Volkan T. & Special Guests ile HipHop Konseri
MC / DJ Don Rispetto ile Kanakwood Lounge
DJ İpek İpekçioğlu

Volkan T. & Special Guests ile HipHop Konseri
Volkan T., Almanya ve Türkiye’de Türkçe HipHop’un öncülerinden. Killa Hakan ve Fuat’ın Rapüstad adlı albümünün prodüktörlüğünü yapan Volkan T. aynı zamanda Hardcore ve Death Metal grupları Devil Inside ve Doom Day’de bas çalmaktadır. Aktüel albümü Sprich Deutsch oder stirb (Almanca konuş ya da öl) ile ilk defa Türkiye’ye gelen Volkan T., konserlerinde yanlızca Rap yapmakla kalmıyor, aynı zamanda elektro bas ve bağlama’yı da DJ setiyle buluşturuyor. Volkan T.’ye eşlik eden Ruffmix Records’tan ortağı Toby Dope elektronik ve akustik gitar, synthesizer ve geri vokal ile performanslarına ayrı bir tat katıyor. İkilinin konserlerinde sürpriz sanatçılar da yer alıyor.
www.myspace.com/volkant

MC / DJ Don Rispetto
Napoli doğumlu Giò di Sera nam-ı diğer Don Rispetto 20 yaşında gelecek vaadetmeyen bir gerçeklikten kaçıp, Berlin’de kendine yeni bir yaşam kurdu. Radio Multukulti’de Radio Kanaka International müzik programını yapan, Kanakwood sanatçı platformunun kurucularından ve Berlin Sokak Üniversitesi rektörü olan di Sera, aynı zamanda DJ olarak da faal. Memleketi İtalya’dan rap parçaları, farklı kültürlerden HipHop, dünyanın dört köşesinden reggae ve ragga, dub, caz, funk-soul, Latin-Brezilya-Caz-Elektronik ve oryantal beatler Don Rispetto’nun geniş müzikal yelpazesini oluşturuyor.

Yellow Lounge
Yellow Lounge kulüplerde klasik müzik demek. Yellow Lounge bir CD. Yellow Lounge Deutsche Grammophon ile Universal Classic’in çocuğu. Ana fikir: konser salonlarının dışında, keyifli ve sakin kulüp gecelerinde müzikseverleri coşturan klasik parçalar. Konsept: Bach’tan Ligeti’ye geniş bir yelpazede, itinayla seçilmiş ve rafine geçişlerle harmanlanan klasik müzik parçaları çalan DJ’ler.

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT