Çocuklar Cartoon Network Kış Festivali’yle Eğlenceye Doyacak!

Çocuklar Cartoon Network Kış Festivali’yle Eğlenceye Doyacak!

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 24 Aralık 2017 Pazar

Yer: Emaar Square

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Ara 24, 2017

Cartoon Network’ün sevilen çizgi film karakterleri; Anadolu Yakası'nın yepyeni yaşam alanı Emaar Square Mall’da kurulan dev platformda, birbirinden eğlenceli aktivitelerle çocuklarla buluşuyor. 24 Aralık’a kadar devam edecek Cartoon Network Kış Festivali’nde çocuklar; Powerpuff Girls, Ben 10, Kral Şakir, Gumball ve Adventure Time kahramanları ile tanışmanın yanı sıra birbirinden eğlenceli aktivitelerle sınırsız eğlencenin tadını çıkaracak.

Çocuklar Adventure Time Kar Macerası’nda buz diyarının tadını çıkarırıken, Ben 10 uzaylılara dönüşme oyunuyla birbirinden farklı karakterlere dönüşmenin heyecanını yaşayacak. Powerpuff Girls yüz boyama atölyesi, kaydırak eğlencesi, iPad oyun atölyesi ve daha birçok sürpriz Cartoon Network Kış Festivali’nde çocukları bekliyor. Cartoon Network ve Emaar Square Mall; tüm çocukları macera dolu Kış Festivali’nde eğlenmeye davet ediyor.

Powerpuff Girls, Ben 10, Adventure Time, Gumball, Kafadar Ayılar, Kral Şakir ve daha birçok sevilen çizgi film, yepyeni ve macera dolu bölümleriyle Cartoon Network ekranlarında çocukları bekliyor. Ayrıca birbirinden eğlenceli klipler, oyunlar ve daha fazlası cartoonnetwork.com.tr web sitesinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT