Güngören / Güngören`de `Ramazan Akşamları` Başlıyor

Tarihler: 11 Ağustos 2010 Çarşamba ~ 08 Eylül 2010 Çarşamba

Yer: Güngören

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2010 ~ Eyl 8, 2010

Güngören Belediyesi ramazan ayı boyunca hergün “Ramazan Akşamları”yla Güngörenlilerle bir araya gelecek. Hacıvat karagöz gösterileri, sema gösterimi, konserler vetiyatroların yer aldığı etkinlikler ramazan akşamlarına renk katacak.

Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Ramazan Akşamları” bir ay boyunca güngörenlilere farklı bir ramazan yaşatacak. Kimi zaman Dursun Ali Erzincanlı ile uhrevi yolculuğa çıkılacak, kimi zaman ise orta oyunlarıyla milli değerlerimiz hatırlanacak. Akşam iftardan sonra ve taravihden önce olacak şekilde hazırlanan programlar Aliya İzzet Begoviç Parkında gerçekleştirilecek. Sema gösterileriyle renklenecek olan Ramazan Akşamlarında, ünlü düşünürlerin ramazan sohbetleriyle eski bilgiler tazelenecek bazen de yenileri eklenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

GELEN İLAHİ VE SEMAZEN LER ÇOK GÜZELLER TEŞEKKÜR EDERİZ GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAKİR YÜCEL KARAMANA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT