Herkes İçin Eğlence ve Sanat Zorlu Sonbahar Festivali'nde

Tarihler: 31 Ekim 2014 Cuma ~ 02 Kasım 2014 Pazar

Yer: Zorlu Center Meydan Katı - Park Alanı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2014 ~ Kas 2, 2014

Zorlu Center, bu sonbaharı birbirinden eğlenceli etkinliklerle, rengarenk ve coşkuyla karşılıyor. Sonbahar Festivali kapsamında;

Kenan Doğulu, Mor ve Ötesi ve Fatih Erkoç'un ücretsiz konserleri, dünyaca ünlü tasarımcı Guy de Jean'in tasarımlarından oluşan şemsiye koleksiyonu sergisi, gerçekleşecek etkinliklerden sadece birkaçı…

Ünlü bloggerlar ile moda ve güzellik söyleşileri, canlı müzik şovları, konsepte uygun çocuk atölyeleri ve daha bir çok sürprizlerle Zorlu Center Sonbahar Festivali, ziyaretçilerine coşkulu bir sonbahar yaşatacak.

Zorlu Center, 31 Ekim – 02 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlediği Sonbahar Festivali etkinlikleriyle, bu mevsime imzasını atmaya hazırlanıyor.

3 Gün Boyunca Ücretsiz 3 Büyük Konser

İstanbul'a coşku getirecek olan 3 günlük festivale, Türkiye'nin en başarılı sanatçılarının ücretsiz konserleri damga vuracak. 31 Ekim Cuma günü, Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, 1 Kasım Cumartesi günü rock müziğin önde gelen gruplarından Mor ve Ötesi, 2 Kasım Pazar günü ise caz müzik denince ilk akla gelen sanatçılardan Fatih Erkoç ziyaretçilerle buluşacak.

Konserlerden önce ise ünlü DJ'lerden Yakuza, Murat Tokuz ve Doğuş Çabakçor'un performansları ve farklı canlı müzik gruplarının şovları da festivale renk katacak.

Rengarenk Şemsiyeler, Tasarım, Moda… Hepsi Zorlu'da

Festivalde, sonbaharın simgesi olan 'şemsiyelerden' bambaşka bir dünya yaratan sanatçıların eserleri sergilenecek. Şemsiye şeklinde ağaç enstalasyonlarının yanı sıra, çocuklar için şemsiye atölyeleri düzenlenecek. Zorlu'nun farklı noktalarında kurgulanan enstalasyonlar, dünyaca ünlü tasarımcı Guy de Jean'in tasarımlarından oluşan şemsiye koleksiyonunun yanı sıra, ünlülerin şemsiye fotoğrafları da (Celebrity Umbrella) sergilenecek.

Ünlü bloggerlarla düzenlenen söyleşiler Zorlu Alışveriş Merkezi'nin misafirlerine farklı bir pencere açarken, ziyaretçiler fotoğraf sergilerini gezecek, karikatüristlere resimlerini yaptıracak ve daha bir çok sürpriz ile sonbahara güzel bir başlangıç yapacaklar.

Zorlu Center Fall Fest 14 programı

31 Ekim 2014,Cuma
DJ Murat Tokuz – 19.00 – Meydan Katı
Kenan Doğulu Konseri – 20.00 – Meydan Katı - Park Alanı

01 Kasım 2014, Cumartesi
Çocuk Atölyesi 12.00-18.00
Blogger Söyleşisi – 16.00 – Köprü Katı
DJ Doğuş Çabakçor 19.00 – Meydan Katı
Mor ve Ötesi Konseri – 20.00 - Meydan Katı - Park Alanı

02 Kasım 2014, Pazar
Çocuk Atölyesi 12.00-18.00
DJ Yakuza – 19.00 - Meydan Katı
Fatih Erkoç Konseri – 20.00 - Meydan Katı - Park Alanı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT