Hıdırellez İstanbul ile Baharın Gelişini Kutla!

Hıdırellez İstanbul ile Baharın Gelişini Kutla!

Tarihler: 30 Nisan 2024 Salı ~ 05 Mayıs 2024 Pazar

Yer: KüçükÇiftlik Park

Nereden Alınır: Biletix ve mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2024 ~ May 5, 2024
Şehrin eğlence vahası KüçükÇiftlik Park, Hıdırellez İstanbul ile 5 Mayıs Pazar günü güneşli günlere merhaba, kara kışın kasvetine elveda diyecek! İstanbulluların, baharın gelişini şehrin merkezinde, festival tadında yaşayacakları Hıdırellez İstanbul’da beyazlar giyilecek, dilekler tutulacak, oyunlar oynanacak, ateşlerden atlanacak, tohumlar ekilecek, saçlar örülecek; kısacası tüm ritüeller yerine getirilecek.

Hıdırellez İstanbul’da müzik dünyasının en renkli, sıradışı ve isyankâr isimlerinden Gaye Su Akyol, ülke sınırlarını aşarak dünyaya yayılan şarkılarıyla KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak. Dubioza Kolektiv’in hiphop, dub, ska, reggae, rock, punk, elektronik müzik ve Balkan müziği unsurlarını içeren crossover tarzlarıyla İstanbulluları coşturacağı etkinliği ayrıca kostümlü, dansözlü eşsiz sahne performansları ve oryantal enstrümanları elektronik/modern seslerle harmanladıkları müzikleriyle dünya festivallerinin de vazgeçilmezleri arasına giren BaBa ZuLa renklendirecek. Geleneksel müzikleri pek çok müzisyenin dokunuşuyla yorumlayan Cümbüş Cemaat ve 2002’de bir Hıdırellez şenliği için bir araya geldikten sonra günümüze dek büyük bir ilgi görerek gelen Ahırkapı Büyük Roman Orkestrası’nın da sahne alacağı Hıdırellez İstanbul’un açılışını ise seslendirecekleri Anadolu ve Balkan müzikleriyle Seyyah grubu yapacak.

Baharın, İstanbul’a yakışan bir coşkuyla karşılanacağı Hıdırellez İstanbul’da İstanbullular, gün boyu devam edecek müziğin yanı sıra oyunlar, festival aktiviteleri ve zengin yeme-içme seçeneklerinin de tadını çıkaracaklar.

URU organizasyonuyla gerçekleşecek Hıdırellez İstanbul’un biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT