İFSAK'tan 25. İstanbul Fotoğraf Günleri

İFSAK'tan 25. İstanbul Fotoğraf Günleri

Tarihler: 05 Kasım 2018 Pazartesi ~ 30 Kasım 2018 Cuma

Yer: İFSAK NXCLUB Sergi Salonu

Adres: İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32/2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 42 01 / 0212 292 18 07

Faks: 0212 252 44 61

Web: http://ifsak.org.tr

E Posta: iletisim@ifsak.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2018 ~ Kas 30, 2018

Türkiye'nin en köklü fotoğraf ve sinema derneği olan İFSAK; Türkiye'de fotoğraf ve sinema sanatının öğrenilmesi, yaygınlaşması ve gelişmesi için çalışmalarına soluksuz devam ediyor. 1985 yılından beri düzenlediğimiz İstanbul Fotoğraf Günleri'nin 25.si ile 1-30 Kasım tarihleri arasında sanatseverler ile buluşuyoruz.

İFSAK İstanbul Fotoğraf Günleri, Türkiye'de ve İstanbul'da düzenlenmeye başlayan ilk Fotoğraf Festivali olma özelliğine sahip. Bugüne kadar Alex Webb, Paolo Pellegrin, Anders Petersen, Raghu Rai, Joachim Ladefoged, Pentti Sammalahti, Kent Klich, Antoine d'Agata, Susan Schwartzenberg, Stanley Green, Gueorgui Pinkhassov, Alexander Rodchenko, World Press Photo, Photography Center of Thessaloniki, Italian Federation of Photography Associations gibi Dünya'nın önemli Fotoğraf Sanatçıları ve Kurumlarını ağırladı.

'25. İFSAK İstanbul Fotoğraf Günleri'nin temasını' Fake (Sahte) olarak belirledik. \'Sahte (Fake)\' başlıklı temayla fotoğraf bir kez daha sahte ile gerçeği ayırmak için işe koyuluyor olacak. Sahte olanın kucağında iki ayrı dünya, iki ayrı yaka iki ayrı varlık âlemi bir araya geliyor. Sahte, gerçek olanı değerli kılıyor. Gerçekler dünyası ile idealar dünyası bir kez daha buluşuyor. Fotoğraf makinesinin bulunduğu açı ile, saptayacağı ana karar veren fotoğrafçının gerçek ile sahte olan arasındaki savaşına bir kez daha tanık olacağız.

İFSAK 25. İstanbul Fotoğraf Günleri'nin Düzenleme Kurulu'nda Tanju Akleman, Özcan Yurdalan, Ömer Orhun, Merih Akoğul ve Esin Koç yer alıyor.

İFSAK 25. İstanbul Fotoğraf Günleri yine dopdolu bir programla ve birçok sanat ve sanata destek veren kurumlarla işbirliği içerisinde sergiler, fotoğraf gösterileri, söyleşiler, Forumlar ve Fotomaraton ile sizlerle olacak.

Sergileri ile yer alacaklar;
Yurtdışından: Nicholas Kahn - Richard Selesnick, Jim Naughten, Marcus Blaesdale
Yurtiçinden: Dora Günel, Ersin Alok, Cengiz Karlıova, Sefa Ulukan, Baytekin Kara, Serkan Turaç, Burak Şenbak, Eda Çalışkan Arısoy, Fatih Balkan, Abdullah Agah Öncül, Hatice Nevin Seçkin, Çiğdem Akıncıtürk, İbrahim Göğer, Necati Abacı, Kubilay Karslı, Saint Pulcherie Lisesi Öğrencileri ve İfsak Üyeleri.

Sergiler; İFSAK Sergi Salaonları'nda, Saint Pulcherie Fransız Lisesi ve Taksim Meydanı'nda sergilenecek.

Fotoğraf Gösterileri, söyleşi ve forumlara İFSAK, Akbank Sanat, Yapıkredi Kültür Sanat ve Saint Pulcherie Fransız Lisesi ev sahipliği yapıyor olacak.
Bu yıl İFSAK 25. İstanbul Fotoğraf Günleri, İstanbul Beyoğlu Belediyesi, St. Pulcherie Fransız Lisesi, Akbank Sanat, Fotoğrafevi, Gece Kitaplığı, Yapıkredi Kültür Sanat, Alin Albüm, İntegrol ve AB Kontrol sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz: http://www.ifsak.org.tr/uploads/doc/6541-1/%C4%B0FSAK%2025.%20%C4%B0stanbul%20Foto%C4%9Fraf%20G%C3%BCnleri%20Program.pdf

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT