İkinci El Festivali İlk Defa Anadolu Yakasında

İkinci El Festivali İlk Defa Anadolu Yakasında

Tarihler: 06 Mart 2020 Cuma ~ 08 Mart 2020 Pazar

Yer: Atlaspark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2020 ~ Mar 8, 2020

Eski Garaj Organizasyon tarafından Kilyos Yeşilçiftlik Restaurant’ta başlatılan ve en son 24.sü düzenlenen İkinci El Festivali binlerce kişinin gösterdiği yoğun ilgiyle büyüyerek yaygınlaşmaya devam ediyor. Kilyos Yeşilçiftlik Restaurant’ın yanısıra Beylikdüzü, Kocaeli ve Bursa’da düzenlenen Festival, ilk defa İstanbul Anadolu Yakası’nda Atlaspark’ta dolu dolu içeriğiyle meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

‘’Atma Değerlendir’’ mottosunu odak noktasına alan Festival, çağımızın tüketim dünyasında, gereksiz tüketimin önüne geçip, var olanın yeniden değerlendirilmesine ortam yaratarak çevreye ve aile bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor. Girişlerin ücretsiz olduğu Festivalde ziyaretçiler, gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakalarken keyifli üç gün geçirecek. Sultanbeyli’nin gözde Alışveriş Merkezi Atlaspark’ta 06-08 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Festival’de antika, ikinci el ve tasarımcıların ürünlerin bulunduğu standlar meraklılarıyla buluşacak.

06-08 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Festival 3 gün boyunca renkli etkinliklere de ev sahipliği yapacak

Zuhal Topal İle Söyleşi Zamanı
Atlaspark’ta düzenlenecek İkinci El Eşya Festivali’nde TV dünyasının yıldız ismi Zuhal Topal’da sevenleriyle bir araya gelecek. Ekranların sevilen yüzü; festivalin ikinci gününde 7 Mart saat 16:00 da ‘’Zuhal Topal ile Söyleşi Zamanı’’ etkinliği kapsamında hayranlarıyla buluşacak.

Eğlenceli Showlar Mülayim’den
Festivalin son gününde ise İkinci el meraklılarını ‘’Mülayim’’ ile eğlenceli saatler bekliyor. Seda Sayan'ın eski yardımcısı olan, ‘’Mülayim Yollarda’’ programı ile önemli bir çıkış yakalayan Mülayim (Cengiz Çimen) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Festivale konuk olarak tüm gün showlarıyla renk katacak.

İstanbul Anadolu Yakasında ilk defa Atlaspark’ta düzenlenecek İkinci El Festivali hakkında bilgi veren 2. El Festival Komitesi Başkanı Aslı Kamber Işıkoğlu ''2. El Festivali günümüz tüketim toplumunda bir farkındalık projesi olarak İstanbul Kilyos Yeşilçiftlik Restaurant’da başlamıştı. Yola çıkış noktasında tam anlamıyla kazan kazan felsefesini hayata geçiren Festival kapsamında, kullanılan eşyalar atılmayıp el değiştiriyor ve böylelikle aile bütçesine katkı sağlanarak doğaya daha az atık bırakılıyor. Daha önce farklı lokasyonlarda 24 defa düzenlediğimiz İkinci El Festivali’ni ilk defa İstanbul’un Anadolu Yakasında Sultanbeyli’nin gözde Alışveriş Merkezi Atlaspark’ta gerçekleştireceğiz. Hedefimiz tüm ikinci el meraklılarına ulaşmak. Bu noktada hesaplı alışveriş yapmak ve gün boyu keyifli zaman geçirmek isteyen ziyaretçileri Atlaspark’ta düzenlenecek 2. El Eşya Festivalimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız' dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT