Isle of Escape Festival 2022

Tarihler: 16 Temmuz 2022 Cumartesi ~ 17 Temmuz 2022 Pazar 12:00

Yer: Noya Beach

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd. No:23 Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2022 ~ Tem 17, 2022

Isle of Escape Festival, 16-17 Temmuz tarihlerinde ilk kez İstanbul’da sahneye çıkıyor!

Marmara Denizi’nin ortasında, İstanbul’un bilinen yüzü Prens adalarının keşfedilmemiş üyesi Kınalıada Noya Beach’te, daha önce deneyimlenmemiş bir Isle of Escape deneyimine hazır olun!

Elektronik müziğin seçkin isimleri; yanına sanat, gastronomi, moda ve kusursuz doğayı da alarak katılımcılara yıllarca unutamayacakları bir festival deneyimi sunuyor.

2021 Eylül ve 2022 Mayıs aylarında dünyanın önemli yaz destinasyonlarından Göcek Fimi Island’da gerçekleşen festival, eşsiz deneyimlerin yanı sıra kabininde; Âme, Carlita, Feathered Sun Live, Mira, Nu, Paula Tape, Unders ve Viken Arman gibi global sahnenin önemli temsilcilerini ağırlayarak, misafirlerine eğlence dolu bir festival deneyimi sundu.

Isle of Escape; doğa, yaratıcılık, gastronomi ve müzik ekseninde, global bir festival olma yolunda farklı disiplinleri ve toplulukları bir araya getirmek için rotasını İstanbul’a çeviriyor ve tüm katılımcıları bu deneyime ortak olmaları için çağrıda bulunuyor.

Bilet Fiyatları:

Super Early Bird Dönem Şezlonglu Festival Bileti - 1000.00 TL TÜKENDİ Super Early Bird Dönem Backstage Festival Bileti - 1000.00 TL TÜKENDİ Super Early Bird Dönem Normal Festival Bileti - 600.00 TL TÜKENDİ I.Avantajlı Dönem Backstage + Şezlong Festival Bileti - 2000.00 TL I.Avantajlı Dönem Şezlonglu Festival Bileti - 1300.00 TL I.Avantajlı Dönem Backstage Festival Bileti - 1300.00 TL I.Avantajlı Dönem Normal Festival Bileti - 800.00 TL

Önemli Notlar:

- Festival biletine; iki gün boyunca festival alanına giriş dahildir. İçeride gerçekleşecek tüm servisler ekstra ücretlendirilecektir.- Festival bilet kategorileri ve içerikleri; Backstage Festival Bileti içerisinde yalnızca festival Backstage alanına giriş hakkı bulunmaktadır. Şezlonglu Festival Bileti içerisinde yalnızca bir adet şezlong kullanım hakkı vardır. Festival alanında bulunan şezlong sayısı 200 ile sınırlıdır ve şezlonglar havuz bölümünde konumlandırılmaktadır. Normal Festival Bileti içerisinde ise yalnızca festival alanına giriş hakkı bulunmaktadır.- Backstage masa ve cabana rezervasyonları için bizlere +90 (535) 050 8771 numaralı telefondan pazar günleri hariç ulaşabilirsiniz.- Festival alanında çadır kurma ve/veya konaklama imkanı bulunmamaktadır.- Festival boyunca deneyimleyeceğiniz aktivite ve atölyeler ücretli şekilde gerçekleşecektir. Festival alanında konu ile ilgili bilgi alabilir, kayıt oluşturabilirsiniz.- Festivale en yakın dostlarımız olarak tanımladığımız evcil hayvanlarınız ile birlikte gelebilir ve bu deneyimi beraber yaşayabilirsiniz.- Festival girişinde her katılımcının kimlik ibraz etme zorunluluğu vardır.-18 yaşından küçük katılımcılar festival alanına giriş yapamaz.- Festival ve Noya Beach ekibi; diğer müşterileri rahatsız eden veya edecek nitelikte gördüğü katılımcıları, bilet tutarını iade etmek koşulu ile festival alanına almama hakkını saklı tutar.- Festival ekibi, mücbir sebeplerden ötürü oluşabilecek durumlarda programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Festival alanında bulunan ses ve ışık düzenleri geçici duyma ve göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Festivale katılan misafirlerimizin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı festival ekibine ait olup, misafir festival bileti alarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT