Kidztival Çocuk Festivali

Kidztival Çocuk Festivali

Tarihler: 21 Nisan 2018 Cumartesi ~ 23 Nisan 2018 Pazartesi

Yer: Mall of İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2018 ~ Nis 23, 2018

Mall of İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı “Kidztival Çocuk Festivali” ile kutluyor. Bilim atölyelerinden, Oyunlu Klasik Müzik Konseri’ne, WİNX karakterlerinin macera dolu dünyasından, MOİ Park Kostüm Partisi’ne kadar birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler, 21-23 Nisan tarihleri arasında Kidztival kapsamında Mall of İstanbul’da çocuklarla buluşacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mall of İstanbul’da, unutulmaz bir eğlenceye dönüşüyor. 3. sü düzenlenen Mall of İstanbul Kidztival Çocuk Festivali’nde minikler, keyifli, eğitici ve eğlenceli etkinlikler ile bayramın tadını doyasıya çıkaracak. 21 Nisan Cumartesi günü başlayacak Kidztival, 23 Nisan Pazartesi günü Mall of İstanbul’da mağazaların da katılacağı farklı etkinlikler ile son bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT