Maçka'da Buluşalım: Bir Karadeniz Şöleni

Maçka'da Buluşalım: Bir Karadeniz Şöleni

Tarihler: 18 Eylül 2022 Pazar ~ 18 Eylül 2022 Pazar 13:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Genel Giriş - 95.00 TL Vip Teras - 200.00 TL Black Friday %50 İndirim

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2022 ~ Eyl 18, 2022

İstanbul’da Kemençenin Sesi KüçükÇiftlik Park’tan Duyulacak!

Şehrin kültür, sanat ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta bu yıl 3.’sü düzenlenen “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”yle İstanbul’da kemençe ve tulum sesleri yankılanacak, on binler tüm gün horon vuracak! İstanbul’da memleket hasreti çeken Karadenizlilerin ve Karadeniz severlerin bir araya geleceği, Türkiye’nin ilk ve tek biletli yöresel festivalinde Ekin Uzunlar, Zeynep Başkan, Niyazi Koyuncu, Allame, Onur Atmaca ve Yayla Trio & Samida Karadeniz yöresinin en güzel şarkılarını söyleyecekler. Horon ekibinin şovları, yöresel lezzetler ve el sanatlarına dayalı atölyelerin de olduğu rengarenk programla Karadeniz’in dalgaları gibi enerji dolu, kıpır kıpır bir şölen yaşanacak.

Temponun hiç düşmeyeceği “Maçka’da Buluşalım - Bir Karadeniz Şöleni”nde Karadeniz müziğinin en güzel sesleri sahne alacak. Karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyerek kendi tarzını ortaya koyan Ekin Uzunlar’ın güçlü yorumu ve kemençe şovuyla yörenin coşkusu KüçükÇiftlik Park’tan tüm İstanbul’a yayılacak. KüçükÇiftlik Park sahnesi, Karadeniz türkülerinin sevilen ismi Zeynep Başkan, Laz asıllı rock müzisyeni Niyazi Koyuncu, Trabzon doğumlu rap müzisyeni Allame, Karadeniz müziğinin yeni nesil temsilcilerinden Onur Atmaca, Karadeniz müziğini polifonik ögelerle zenginleştiren Yayla Trio & Samida ve horon ekibinin gösterileriyle festival boyunca bir an bile boş kalmayacak.

Müziğin yanı sıra “Maçka’da Buluşalım - Bir Karadeniz Şöleni”nde bu yıl da muhteşem Karadeniz lezzetleri tadılacak, hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik atölyelerde Karadeniz kültürü nesilden nesile aktarılacak ve Karadeniz’in tekstil, aksesuar, gıda ürünlerinin yer alacağı çarşıda alışveriş yapılabilecek. Özel dekorlar arasında muhteşem bir yayla havasının yaşanacağı şölende misafirler hem çimler üzerine kurulmuş geleneksel çay bahçesinde çay içmenin keyfini çıkaracak hem de yine tüm şehri horon vurarak inletecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT