Ramazan’da Eğlence Profilo Alışveriş Merkezi’nde

Tarihler: 01 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 29 Ağustos 2011 Pazartesi 15:00 - 21:00

Yer: Profilo Alışveriş Merkezi

Adres: Cemal Sahir Cad. No:33 Mecidiyeköy İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2011 ~ Ağu 29, 2011

Ramazan eğlencelerinin en renklisi, İstanbul’un en renkli alışveriş merkezi Profilo AVM’de! Profilo Alışveriş Merkezi geçmişten günümüze Ramazan eğlenceleri ile sizleri bekliyor…

Profilo Alışveriş Merkezi, Ramazan ayı boyunca geçmişten bugüne en eğlenceli Ramazan etkinliklerini İstanbul’un kalbine taşıyor. Geleneksel Ramazan kültürünün yaşatılması amacıyla hazırlanan etkinlikler arasında, unutulmaz Hacivat Karagöz Gölge Oyunları, geleneksel müzikal ipli kukla şovları, efsanevi hikayeleri ile Meddah, atışmalarıyla güldüren Pişekar ve Kavuklu’dan orta oyunu, aşkları ile dillere destan olmuş Aşuk ile Maşuk, eğlenceli danslarıyla Kanto sanatçıları yer alıyor. Türk ve Dünya mutfaklarından geniş bir yelpaze sunan Profilo AVM, 43 ayrı restoran, fast food ve kafe ile birbirinden farklı ve lezzetli iftar mönüleri sunarken, fasıl grubunun canlı performansı ile Ramazan’ın ruhunu yaşatıyor.

Çocuklar için Ramazan ayı boyunca her Cumartesi-Pazar günleri saat 15:00-18:00 saatleri arasında Hacivat ve Karagöz Kukla, Sihirbazlık, Ebru Sanatı, Kaşık Kukla ve Bayram Kartı atölyeleri düzeniyor. Çocuklar hem kukla yapmayı öğrenerek yaratıcılıklarını geliştirecekler hem de hazırladıkları Karagöz ve Hacivat ile gölge oyunu oynayarak eğlenceli zaman geçirecekler. Atölyelerin yanı sıra Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklar için sihirbazlık, palyaço ve jonglor gösterileri de yer alacak.

Profilo AVM’deki tüm Ramazan etkinlikleri her Cumartesi ve Pazar günleri saat 15:00-21:00 saatleri arasında 3. Kat Etkinlik alanlarında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT