Red Bull Istanbul Unlocked

Red Bull Istanbul Unlocked

Tarihler: 01 Temmuz 2022 Cuma ~ 02 Temmuz 2022 Cumartesi 01 Temmuz 2022 18:00 - 02 Temmuz 2022 18:00

Yer: Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası

Ücret: 2. Erken Dönem Kombine Tam 350,00 TLGünlük Bilet Tam 200,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2022 ~ Tem 2, 2022
Amsterdam’dan Manchester’a, Paris’ten Melbourne’e kadar dünyanın eğlence denilince akla gelen 20 farklı şehrinde gerçekleştirilen global etkinlik serisi Red Bull Unlocked, şimdi de İstanbul gece hayatını tek bir çatı altında toplamaya hazırlanıyor. Katılımcılarına bugüne kadar yaşadıkları en unutulmaz gece hayatı deneyimini sunmaya hazırlanan Red Bull Unlocked, 1-2 Temmuz tarihlerinde Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası’nda gerçekleştirilecek.

Red Bull İstanbul Unlocked, eğlence denilince akla gelen en ikonik mekanları, şehrin eşsiz kültürünü vurgulayan sürükleyici gece hayatı deneyimini sunmak için bir araya getirmeye hazırlanıyor. Şehrin nabzını tutan 10’dan fazla mekanı sadece 2 günlüğüne bir araya getirecek Red Bull İstanbul Unlocked sosyalleşmeyi odağına alarak festival tadında bir deneyim sunacak.

Dünyanın en dinamik şehirlerinden İstanbul’u, şehrin içinde savrulmadan tek bir çatı altında toplayacak olan Red Bull İstanbul Unlocked, en iyi mekanlar, sürpriz performanslar ve eşsiz tatlar ile katılımcılarına unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Tüm mekanların Eski Likör Fabrikası’na yeniden kurulduğu etkinlikte, farklı türlerden yerli ve yabancı sanatçıların canlı performanslarının yanı sıra; yetenekli miksologlar, ünlü mekanların iddialı gösterileri, katılımcılara yönelik çeşitli aktiviteler ile müzik ve eğlencenin ötesinde hafızalardan silinmeyecek bir deneyim 1-2 Temmuz’da katılımcılarını bekliyor.

1 Temmuz Cuma

Bilet Fiyatları:

2. Erken Dönem Kombine Tam 350,00 TLGünlük BiletTam 200,00 TL

Önemli Notlar:

- Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.- Etkinlik alanına girecek herkes bilete tabiidir ve bilet alan her katılımcı bu kuralları kabul etmiş sayılır.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Etkinlik girişinde kimlik kontrolü olacağından kimlik kartlarınızı yanınızda bulundurmanız zorunludur.- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik kapsamında uygun görülmeyen kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera, drone ve fotoğraf makinası); Selfie ve GoPro çubukları dahil olmak üzere profesyonel çekim ekipmanları ile girmek yasaktır. Etkinlik alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacaktır, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına kesinlikle alınmayacaktır.- Katılımcıların etkinlik alanına getirdikleri eşyaların sorumluluğu kendilerine aittir. Kayıp eşyalardan etkinlik organizatörü sorumlu tutulamaz.- Etkinlik alanındaki aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, geçici duyma bozukluğuna sebep olabilir.- Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir. Etkinlik sırasında strobe ışıklar kullanılabilir. Strobe ışık, epilepsi öyküsü olan bazı kişilerde epileptik nöbetlere yol açabilir.- Katılımcıların etkinlik süresince biletlerini saklamaları gerekmektedir.- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Etkinlik biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için organizasyonun sorumluluğu bulunmamakta olup kaybolan biletlerin yenisi basılmayacaktır.- Yukarıda açıkça belirtilen maddelere uymayan katılımcılara hiçbir şekilde bilet iadesi yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT