Rioba’nın Soğuk Çayları Kanyon Ice Week’te

Rioba’nın Soğuk Çayları Kanyon Ice Week’te

Tarihler: 09 Ağustos 2018 Perşembe ~ 17 Ağustos 2018 Cuma

Yer: Kanyon

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 317 53 00

Faks: 0212 317 53 51

Web: http://www.kanyon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2018 ~ Ağu 17, 2018

Metro Market Türkiye’nin özel markası Rioba’nın benzersiz çay çeşitleri Gastronometro’nun soğuk demleme metotlarıyla Kanyon Ice Week’in açılış gününde ziyaretçileriyle buluşacak.

Soğuk ve lezzetli sunumlar, eğlenceli etkinlikler ve workshoplarla yaz sıcaklarına serinlik katmaya hazırlanan organizasyon, 9 – 17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yazın sıcağından bunalan ve serinlemek isteyenlerin adresi Kanyon Ice Week’te; frozenlar, granitalar, sorbetler, soğuk çaylar, soğuk kahveler, affogatolar, dondurmalar, serinletici tatlılar ve daha fazlası Kanyon’da yer alan farklı restoranlar ve şeflerin sunumlarıyla yer alacak. Metro Market Türkiye’nin kendi markası Rioba’nın soğuk çaylarının da yer alacağı etkinlik 9 - 17 Ağustos tarihleri arasında devam edecek. Kanyon Ice Week’te ayrıca, DJ performansıyla özel Ice Partiler şehrin yaz havasına serinlik katacak.

9 Ağustos Perşembe günü Kanyon etkinlik alanında gerçekleştirilecek Ice Week özel etkinliği ile haftanın heyecanı başlayacak. Etkinliğin açılış gününde, Metro Market Türkiye’nin kendi özel markası Rioba, Türkiye’nin ilk gastronomi platformu olan Gastronometro’nun tarifleriyle yer alacak. Birçok restoran ve işletmeyi soğuk sunumları ile Kanyon misafirleri ile buluşturacak olan etkinlikte kokteylden dondurmaya, buzlu kahveden soğuk tatlılara kadar birçok farklı lezzet ikram edilecek. Ünlü şef ve mixologistlerin hazırladığı serinletici lezzetli sunumlar ve içecekler Kanyon misafirlerini bekliyor olacak. Ice Week’e özel serinletici ikramların işletmelerin menüsünde de yer alacağı etkinlik programı kapsamında workshoplar hafta boyunca devam edecek. Ice Week’e özel workshoplar ve diğer detaylar Kanyon’un ve etkinlikte yer alacak restoranların sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT