Şişli`de Ramazan Çadırları

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 01 Ekim 2008 Çarşamba

Yer: Çeşitli yerler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 1, 2008

Şişli Belediyesi, Ayazağa ve Mecidiyeköy`e İftar Çadırı Kurdu

Ramazan ayı dolayısıyla Şişli Belediyesi tarafından Ayazağa ve Mecidiyeköy`de kurulan çadırlarda 3 bin kişiye iftar verilecek. Şişli Belediyesi`nden yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayı boyunca Ayazağa`da 1000 ve Mecidiyeköy`de toplam 3 bin kişiyi ağırlamak üzere 2 ayrı iftar çadırı hizmet verecek.
Masrafların her gün bir işadamı ya da bölgedeki hayırsever vatandaşlar tarafından karşınacağı Mecidiyeköy meydanındaki iftar çadırları aynı zamanda yüzlerce kişinin orucunu açmak için kumanyaların dağıtılacağı bir merkez olarak da hizmet verecek.

Şişli Belediyesi her akşam ilçenin ekonomik düzeyi düşük mahallelerine ve okul yurtlarına kumanya ve erzak yardımında da bulunacak. Yemek dağıtım sayısıyla birlikte ramazan ayı boyunca erzak yardımı yapılan kişi sayısının toplam 30 bin kişiyi bulması amaçlanıyor. Mecidiyeköy Meydanı`ndaki alana kurulacak Şişli Belediyesi iftar çadırı, her gün fasıl eşliğinde ünlü sanatçıları da ağırlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT