Trump Towers Mall’da Eğlence Dolu Bayram

Tarihler: 16 Ağustos 2012 Perşembe ~ 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Yer: Trump Towers Mall

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2012 ~ Ağu 18, 2012

Trump Towers Mall, bayramda dopdolu programıyla 7’den 70’e herkesin bir numaralı adresi olacak…

Ramazan ayını birbirinden farklı ve keyifli etkinliklerle geçiren Trump Towers Mall, ziyaretçileri için çok özel bir bayram programı hazırladı.

Bayram süresince hizmet vermeye devam edecek olan Trump Towers Mall’da arefe günü itibariyle bando gösterileri, çeşitli animasyonlar, müzik grupları ve daha birçok aktivite ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Bayram eğlencesi böyle olur!
Ramazan Bayramı süresince her gün AVM girişinde performans sergileyecek olan Kübalı grup ziyaretçilere müzik dolu anlar yaşatırken, Uygur Çocuk Tiyatrosu da bayramın 2.ve 3. günü MiniMall’da minik ziyaretçiler için çeşitli oyunlar oynayacak. Cüce Show, Bayram Bandosu, sihirbazlar ve animasyonlar da bayram süresince Trump Towers Mall’da ziyaretçileri karşılayacak.

Bayramın birinci günü saat 13:00’da kapılarını açacak olan Trump Towers Mall, bayram alışverişini henüz tamamlamayanlar için de 16 – 18 Ağustos tarihleri arasında gece saat 23:00’a kadar hizmet verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT