AçıkhavADA Sinema

AçıkhavADA Sinema

Tarihler: 20 Ağustos 2020 Perşembe ~ 22 Ağustos 2020 Cumartesi 21:00

Yer: Büyükada Tarihi Arabacılar Meydanı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2020 ~ Ağu 22, 2020

AçıkhavADA Sinema, tüm zamanların en çok izlenen yerli ve yabancı yapıtlarını sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor. “Vesikalı Yarım”, “Amélie”, “Çılgın Max: Öfkeli Yollar/Mad Max: Fury Road” filmleri, 20, 21, 22 Ağustos’ta Büyükada Tarihi Arabacılar Meydanı’nda izleyicilerle buluşacak.

20 Ağustos Perşembe Vesikalı Yarım
21 Ağustos Amélie
22 Ağustos Cumartesi akşamı, Batı sinema tarihinin kült yapıtlarından biri olarak hafızalara kazınan “Çılgın Max: Öfkeli Yollar/Mad Max: Fury Road” filminin gösterimi, Uluslararası Sinema Eleştirmenleri Federasyonu’nun (FIPRESCI) başkanlığını üstlenen sinema yazarı Alin Taşçıyan’ın sunumuyla gerçekleşecek.

2020 yazı boyunca her perşembe, cuma ve cumartesi günleri düzenlenen film gösterimleri, akşamları saat 21.00’de başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT