Ahşabın Kalbi / The Heart of Wood

Ahşabın Kalbi / The Heart of Wood

Tarihler: 25 Ekim 2017 Çarşamba ~ 25 Ekim 2017 Çarşamba

Yer: Pera Müzesi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2017 ~ Eki 25, 2017

Yönetmen: Namik Kabil
Bosna-Hersek, 2016, 30', renkli
Boşnakça; Türkçe altyazılı

Namık Kabil’in Heart of Wood adlı belgeseli ‘ahşabın kalbini’ yapan ve çalan bir adamın hikayesini anlatıyor. Ćamil Metiljević ellerini ağır isçiliğin yanı sıra sihirli ve müzikal bir enstrüman yapmak ve çalmak için de kullanıyor. Yönetmen Namık Kabil, Bosna-Hersek’in Tuzla şehrinde doğdu ve 1992’de savaş başlayana kadar tıp eğitimini orada aldı.

1993’te Kabil ülkesinden ayrılıp taşındığı Los Angeles’ta film okudu, The Grace Players adlı tiyatro grubuna üye oldu, yönetmen, yazar ve oyuncu olarak çalıştı. Alone başlıklı bir roman ve ödül kazanan birçok senaryo yazdı. 2007 yılında Saraybosna Film Festivalinde Interrogation adlı belgeseli ile En İyi Belgesel dalında “Saraybosna’nın Kalbi” ödülüne layık görüldü. Nightguards adlı eseri galasını 2008 yılında Venedik Film Festivali’nde yaptı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT